У ФК "Славутич" новий почесний президент

1989 20.03 2014   15:44

Сьогодні, 20 березня, у клубному прес-центрі відбулася прес-конференція з нагоди початку на Черкащині футбольного сезону 2014 року, на якій генеральний директор ФК «Славутич» Володимир Лашкул представив нового почесного президента клубу.

Ним став Ігор Дорошенко – голова правління публічного акціонерного товариства «Банк Михайлівський».

Володимир Лашкул повідомив, що 19 березня відбулися загальні збори учасників обласної організації ФК «Славутич» і саме на цих зборах було обрано Ігоря Дорошенка почесним президентом ФК «Славутич».


Дорошенко Ігор Вікторович

Голова Правління ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСКИЙ»

Народився в 1976 році.

Здобув освіту в Київському державному торговельно-економічному університеті за фахом «Фінанси і кредит», а у 2002 році продовжив навчання у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, де здобув науковий ступінь Кандидата економічних наук. Має диплом магістра Бізнес Адміністрування (MBA). Кандидат економічних наук.

У Ігоря Вікторовича 15-річний досвід роботи в управлінні фінансами банківського сегменту, з них 13 років на керівних посадах.

До 2006 р. працював в таких банківських установах, як АППБ «Аваль», АКБ «Легбанк», АКАПБ «Україна». З 2001 по 2005 рр. обіймав керівні посади в департаменті карткового розвитку та департаменті роздрібних продуктів ВАТ КБ «Надра».

У 2007-2010 роках займав пост директора департаменту з продажу та каналів дистрибуції, Заступника Голови Правління з роздрібного бізнесу - Члена Правління ПАТ «Універсал Банк», займався розвитком мережі відділень і впровадженням європейських стандартів обслуговування клієнтів.

У 2010-2013 роках Ігор Вікторович займав пост Голови Правління ПАТ «Банк Руский Стандарт» в Україні.

В червні 2013 р. прийнятий на посаду Радника Голови Правління ПАТ «Банк Михайлівський», а в вересні того ж року Спостережною Радою призначений на посаду Голови Правління ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСКИЙ».

Ігор Дорошенко - лауреат загальнонаціональної програми «Людина року – 2012» в номінації «Фінансист року».

Одружений, має двох дітей.

Популярные новости