Ігор Жабченко: "Сам буду викладатися і від гравців вимагатиму максимальної віддачі"

1466 20.02 2013   16:58
Фото - fcsevastopol.com

Новина про призначення головним тренером комсомольців відомого в Україні фахівця Ігоря Жабченка стала певною мірою громом серед ясного неба. Подія сталася на контрасті із заявами керів­ництва «гірників» про можливе зняття команди з чемпіонату серед професіоналів.

— Поки що не можу щось коментувати, оскільки переговори щодо мого призначення тривають досі. Юридично я ще не наставник комсомольців (розмова відбулася у неділю ввечері. — П. І.).

— Одначе на офіційній інтернет-сторінці вас поспішили оголосити головним тренером «Гірника-Спорту»…

— Нічого дивного. Із командою ми зустрілися, познайомилися, провели перші тренування, залишилося владнати лише деякі юридичні тонкощі. А говорити щось про команду, її потенціал, майбутнє — не хочу, ми ж тільки-но зібралися.

— Принаймні, поясніть, як розуміти: колектив замалим не знімається зі змагань, гравці довго не збиралися після відпустки, і раптом ви даєте згоду…

— Я ніколи не йду працювати бозна-куди та на казна-що. Якщо ж сюди прийшов, отже тут щось є. Маю на увазі план розвитку, перспективу команди. Умови для роботи, повірте, дуже хороші.

— А амбіції? «Гірник-Спорт» продовжить виступати у «втішному» турнірі, та й восени пас задніх…

— Ось це мені й допікає. Докладу максимум зусиль, щоби наша команда не пленталася в підвалинах турнірної таблиці. Сам буду викладатися і від гравців вимагатиму максимальної віддачі. Є певний рівень, до якого прагнутимемо. На щастя, порозуміння з керівництвом клубу ми знаходимо.

Зараз почнемо працювати вдома, проведемо перший збір. І, повірте, після 10 березня зможу озвучити перші висновки про потенціал своєї команди.

Популярные новости