Гравці "Славутича" йдуть у відпустку за власний рахунок, але продовжують тренуватися

1158 19.04 2014   15:45

У п’ятницю, 18 квітня, після закінчення матчу ФК «Славутич» – ФК «Тернопіль» відбулася ділова зустріч виконавчого органу черкаського футбольного клубу – генерального директора Володимира Лашкула з гравцями та тренерським штабом команди.

На початку зустрічі Володимир Лашкул зазначив, що у поточному сезоні вболівальники «Славутича» поки що є свідками невиразної гри команди. Навіть перемога черкаської команди у чвертьфіналі Кубку України над ФК «Нива» (Тернопіль), яка принесла багато позитивних емоцій за кінцевим результатом, не задовольнила своєю якістю гри. Теж відбувалося і у Овідіополі, і у дуже важливій боротьбі з ФК «Тернопіль» за 6 очок і місце у першій четвірці турнірної таблиці.

У ході обговорення поставленого питання від учасників зустрічі була зроблена пропозиція, щоб наступний тиждень був відпускним за особистими заявами спортсменів-професіоналів з футболу. У результаті гравці написали заяви на відпустки за власний рахунок по 25 квітня. Одночасно вирішено, що тренувальний процес перериватися не буде, але його фінансування здійснюватиметься за рахунок футболістів команди.

Популярные новости