Сергій Нестеренко: "Президентом "Кристала" залишається Олексій Кручер, я ж йому допомагатиму"

1147 18.03 2013   11:52

Екс-президент «Енергії», відомий підприємець, керівник «Південьмлина», очолив «Кристал».

— Ми зібралися разом із представниками футбольного клубу і домовилися, що я допомагатиму «Кристалу», — почав розмову Сергій Нестеренко. — У нас відбулася розмова з губернатором області Миколою Костяком та екс-мером Херсона, а нині народним депутатом Верховної Ради Володимиром Сальдом, під час якої дійшли згоди, що вони в деяких справах допоможуть мені, а я — команді.

— На яких засадах працюватимете в клубі?

— Президентом ФК залишається Олексій Кручер, я ж йому допомагатиму. Він такий же підприємець, як і я, й зробив багато для команди. Дорогу нікому переходити не збираюся.

— Чи супроводжуватиметься ваш прихід якимись кадровими змінами?

— Поки що мені не хотілося б це коментувати.

Мабуть, чи не найбільшою проблемою в підготовці до весни залишається невизначеність із календарем матчів для «Кристала». Досі ж не зрозуміло, з ким херсонцям грати і в якому форматі…

— Зазначу, що в мене відбулася телефонна розмова з президентом ПФЛ Мілетієм Бальчосом, який не виключив варіанту, за якого «Кристал», можливо, об’єднають із першою шісткою команд групи «А». Адже ми залишилися лише із хмельницьким «Динамо» (зітхає). Якщо Центральна рада ухвалить таке рішення, на мій погляд, воно буде конструктивним.

Популярные новости