У "Славутичі" на перегляді Олександр Казанюк та Олавале Фабунмі

1621 18.01 2014   02:54

У п’ятницю, 17 січня, кількість претендентів на потрапляння до складу команди «Славутич» збільшилася на дві одиниці. У тренувальному таборі черкаського клубу з’явилися Олександр Казанюк та Олавале Фабунмі. Обоє взяли участь у вечірньому тренуванні черкаського футбольного клубу.

Як і Олександр Казанюк Фабунмі має досвід виступів за футбольний клуб Черкас. У першій половині сезону 2012/13 рр. Олавале у складі «Славутича» провів 21 матч і забив 2 м’ячі у ворота суперника.

Головний тренер славутчан Юрій Бакалов розповів, що у Фабунмі були пропозиції й від інших клубів, але він відгукнувся на запрошення приїхати на перегляд до Черкас. При цьому варто зазначити, що нинішній головний тренер «Славутича» добре знає Фабунмі, починаючи з дитячо-юнацької школи київського «Арсенала». Юрій Бакалов розповів, що торік Олавале тренувався з основною командою і навіть потрапив до заявки на гру Прем’єр-ліги.

Щодо появи в тренувальному таборі Олександра Казанюка, головний тренер «Славутича» зазначив:

– У складі команди має бути досвідчений футболіст. А ми знаємо, що у Казанюка за плечима тривалий період виступів на професіональному рівні. Крім цього, своїми багатьма якостями він може бути прикладом для молодих гравців, шо є також важливим. Ми знаємо, що торік Олександр Казанюка, незважаючи на свій за футбольними мірками зрілий, вік зумів стати найкращим гравцем чемпіонату Черкащини.

Популярные новости