Друга ліга. 24-й та 25-й тури. Найцікавіше: неВІРТуальна прем'єра

278 23.04 2024   14:54
ПФЛ

FootBoom виділяє найзначніші події 24-го та 25-го турів другої ліги.

Початок вдалий

Чи хвилювався Юрій Вірт перед своєю прем'єрою в "Звягелі"? Звичайно, хвилювався. Адже від початку багато що залежить. І знаний фахівець цю прем'єру виграв - "городяни" впевнено, на класі, розібралися з молоддю "Карпат" (2:0). 

Початок вдалий. Головне, щоб і продовження було ж таким яскравим, пане Юрію!

Старий бомбардир - новий бомбардир

Стрілецьке двовладдя позаду. Артур Загорулько, граючий президент "Ниви",  забив з пенальті "Локомотиву" (1:2) і став одноосібним лідером серед бомбардирів. Обдарований форвард тепер на один влучний постріл випереджає ексзвягельця Дениса Ндукве (15), що взимку пішов на підвищення, приставши на пропозицію "Полісся". У найближчого "діючого" конкурента Загорулька - Богдана Семенця з "Чайки" - 12 голів. 

Чотири голи переваги за п'ять турів до фінішу. Дійсно, солідний гандикап, проте, хто сказав, що вінниччан уже виграв стрілецькі перегони?

У Кудрівці - голепад

Знаєте, чим запам'ятається матч "Кудрівка" - ЮКСА? Насамперед, великою кількістю забитих м'ячів. Вісім на двох (1:7). Кудрівська гра - одна з найрезультативніших у сезоні. Після матчів "Нива" - "Звягель" (4:7), "Дружба" - "Металург-2" (9:1), "Рух-2" - "Металург-2" (8:2) і ЮКСА - "Кремінь-2" (8:1). 

Стоп-гра: "Вперед, у першу лігу!"

Юрій Вірт (на фото - праворуч) після свого призначення у "Звягелі" заявив: "Ми хочемо потрапити в першу лігу - і це головне!" Придивіться уважніше, а чи не в бік першого дивізіону він і його помічник Микола Лапко вказують своїм підопічним?

Використані знімки ФК "Нива", ПФК "Звягель".

Читайте также: Вторая лига. 25-й тур. Летит "Чайка"

Популярні новини