Юрій Вірт: "У мене немає контракту з УПЛ ТБ"

434 02.04 2024   19:51
"Верес"

Відомий вітчизняний тренер Юрій Вірт, який зараз працює експертом на УПЛ ТБ, - про роботу на телебаченні та чутки щодо "прямих" перемовин з клубом ЮКСА.

- Інформагентства поспішили відправити вас, Юрію Миколайовичу, до клубу ЮКСА. Ви спростували перемовини з дебютантом другої ліги, підкресливши, що "маєте контракт з УПЛ ТБ". Нічого не плутаю?

- Ви - точні ні, а ось ваші колеги неправильно інтерпретували мої слова. Вчора весь день присвятив УПЛ ТБ, знаходився в студії, дивився з колегами матч "Руху" та ЛНЗ. Дзвінок від журналіста "Українського футболу" із запитанням про ЮКСА. Відповів, що наразі працюю на телебаченні. Аж потім читаю: "У Вірта контракт з УПЛ ТБ, він не має права його розривати". 

- А насправді?

- Я працюю експертом на телебаченні, але не маю жодних контрактних зобов'язань. У нас з керівником УПЛ ТБ є усна домовленість про співпрацю на три місяці, тобто на весняний період чемпіонату. 

- Також промайнула інформація про те, що ви зустрічалися з керівництвом ЮКСА. Прокоментуєте?

- За останній час я відвідав чотири обласні центри, два дні провів у столиці. Мав численні зустрічі, в тому числі - з людьми зі світу футболу. Власне, це й не дивно, я понад 30 років у футболі, маю багато друзів, котрі працюють у різних сферах гри мільйонів. І кожна така зустріч - особлива. Намагаюсь з максимальною користю використовувати творчу паузу.

- Відкриті для пропозицій?

- Зараз я працюю експертом на телебаченні, але, звичайно, хочеться якнайшвидше повернутися до практичної роботи. Проте наразі конкретних пропозицій немає. Надійдуть - розглядатиму. 

Читайте также: В ЮКСА не подтвердили, но и не опровергли информацию о Вирте

Популярные новости