Друга ліга. 14-й тур. Найцікавіше: "Васт" догрався

509 23.10 2023   21:47
ПФЛ

FootBoom виділяє найзначніші події 14-го туру другої ліги.

Миколаївці відмучились

Тривалі страждання "Васта" (він же - "Миколаїв 1920") останнім часом перетворилися на агонію. І отримали цілком логічне завершення. Команда без фінансів, гравців і перспектив вчергове не з'явилася на календарну гру. Якщо, приміром, клуб "ЮКСА" пішов назустріч миколаївцям, погодившись на перенесення матчу на інші терміни, то "Металург-2" не став цього робити. Навіщо, коли природа усіх бід "Васта" - від безгрошів'я... 

Керівництво миколаївського клубу на офіційній сторінці в Instagram повідомило про припинення участі в турнірі. А потім з цієї сторінки були видалені всі записи та фото. 

Ось така недовга історія "Васту". Сумна і водночас логічна.

Народження бомбардира?

Два голи, чотири рази по одному, ще два, тричі по одному, і знову два. Усього 13. 

Такий доробок має півзахисник Денис Ндукве. Найкращий стрілець другої ліги, що захищає кольори "Звягеля", відзначався майже щотуру. Лише в двох випадках залишав поле на "сухому" пайку. То коли "містяни" й самі не забивали (по 0:1 від "Чайки" та "Дружби"). 

Конкуренти Ндукве далеко позаду. Народження бомбардира?

Стоп-гра: "Грайте, я посиджу"

Вінничани виграють і атакують, а Владислав Тимошевський усім своїм виглядом наче каже партнерам по "Реалу-Фарма": "Хлопці, ви грайте-грайте, а я поки посиджу". 

Використані знімки ФК "Скала 1911", ФК "Реал-Фарма". 

Читайте также: Вторая лига. 14-й тур. "Локомотив" переехал молодежь "Кремня"

Популярные новости