Сергій Старенький отримав керівну посаду в "Діназі", але ще не завершив ігрову кар'єру

599 03.02 2022   18:07
Фото - пресслужба ПФЛ

Тривала зимова перерва "Діназу" завершилася. 2 лютого команда вийшла з відпустки і розпочала підготовку до весняної частини сезону. Офіційно нового наставника буде представлено найближчими днями, після врегулювання всіх юридичних нюансів, інформує офіційний сайт клубу.

Раніше FootBoom повідомляв, що новим керманичем команди може стати легендарний динамівець Олександр Головко.

Під час зимової перерви у "Діназі" новим директором клубу призначено Сергія Старенького, на котрого лягає повна відповідальність за управління КП "Діназ". Утім, вихованець вишгородського футболу ще не збирається остаточно вішати бутси на цвях, тому цілком ймовірно, що він вийде ще на поле у матчах чемпіонату.

Кадрові зміни у діназівців у цей період такі. Разом з Володимиром Бондаренком залишив клуб його асистент Володимир Крохмаль. Тамаз Авдалян та Роман Помазан залишили команду наприкінці минулого сезону. Взимку з "Діназу" пішли нападник Сергій Майборода та півзахисник Юрій Малєй.

За трансферною угодою до "Лівого берегу" перебрався захисник/півзахисник Максим Банасевич, також кияни зацікавлені в послугах хавбека Артема Бафталовського. Нападник Олександр Апанчук перейшов в "Агробізнес".

Читайте также: "ЛНЗ" подписал форварда "Александрии"
Популярные новости