Ультрас ФК "Суми": "Хтось дуже схожий на почесного президента ФК "Перемога" мав намір використати зброю"

2023 24.10 2021   23:45

Ультрас ФК "Суми", які спровокували бійку у домашньому поєдинку Першої ліги, який не було дограно, на своїй сторінці в Instagram описали своє бачення ганебного вчинку.

"ФК "Перемога" вже встигла набрехати з три короби та переплутати всі причинно-наслідкові зв'язки. У даному відео чітко чутно вигуки президента їх клуба у наш бік. Через вітер не чутно фрази "Сумы, сосать", котра була сказана неодноразово. Якщо хтось вважає, що це лише наша уява, то спитайте себе чи була б у гравців нашого клубу (які знаходились безпосередньо біля лави дніпрян) така ж реакція?

Також очевидно, що хтось дуже схожий на почесного президента ФК "Перемога" мав намір використати зброю. Пам'ятаючи випадок у Полтаві (у 2016 році директор ФК "Полтава" бігав по стадіону зі зброєю) виникає питання: як можна давати ліцензії таким клубам? "Все це — результат жахливої організації, порушення регламентних норм з проведення матчів повної відсутності безпеки, і роботи з власними вболівальниками. Події, які могли призвести до трагічних наслідків. Закликаємо футбольну спільноту звернути увагу на цю кричущу подію. Клуби, які не в змозі відповідати за елементарну безпеку учасників змагань, не повинні грати у професійній лізі", - йдеться у заяві.

Читайте также: Клуб Другої ліги звільнив тренерський штаб

Популярные новости