Андрій Співаков: "Гра з "ЛНЗ" була важливою. Це був дебют "Лівого берегу"

1047 27.07 2021   20:21
Фото - ФК "Левый берег"

26-річний захисник Андрій Співаков з’явився на полі у матчі з "ЛНЗ" на заміну у другому таймі, а вже за кілька хвилин забив переможний м’яч із пенальті. При тому, що капітан столичної команди Андрій Запорожан, який забив пенальті у першому таймі, був на полі у той час.

- Так склалося, що після того, як арбітр вказав на 11-метрову позначку, наш капітан Андрій Запорожан запитав у мене, чи готовий я пробивати пенальті, - зізнався Співаков у розмові з пресслужбою "Лівого берегу". - Я тільки-но вийшов на поле, був свіжим і впевненим у собі, тому відповів ствердно. Здорово, що вийшло реалізувати удар, забити свій перший м’яч у другій лізі і перемогти в матчі.

- А наскільки складною і одночасно важливою вийшла перемога над "ЛНЗ"?

- Вона для нашої команди, дійсно, була дуже важливою, бо це був наш дебют у професіональному футболі. До того ж грали перед своїми вболівальниками і дуже хотілося порадувати їх своєю грою і результатом.

Сама гра, як і очікувалося, вийшла дуже непростою, адже нам протистояв серйозний суперник, який так само дебютував у другій лізі і хотів здобути перемогу. Дуже раді, що вдалося здобути позитивний результат.

- Ви з'явилися на полі у другому таймі. Для вас це був дебют в профі?

- Так і є. Мені вдалося втілити дитячу мрію. Хотів би подякувати тренерському штабу за довіру, дуже радий опинитися у такому чудовому колективі і зроблю все, щоб принести максимум користі команді на полі.

- Трибуни вздовж поля були заповнені практично вщерть. Наскільки важливою була підтримка уболівальників в цьому матчі?

- Звісно, підтримка уболівальників в цьому матчі була важливою для нас і зіграла свою роль. Ми відчували, як трибуни підтримують і вболівають за нас, тому хочеться від нашої команди висловити слова подяки кожному, хто прийшов підтримати нас у цьому матчі. І всім, хто слідкував за нашою грою з моніторів.

- Ви молодий гравець. Наскільки для вас інформативно грати поруч з іменитими футболістами?

- У нас в команді багато досвідчених, іменитих футболістів і для наших молодих гравців, в тому числі для мене, великий привілей працювати пліч-о-пліч поруч з ними. Намагаюся слухати всі підказки і переймати неоціненний досвід на тренуваннях та в іграх.

- Що чекаєте від матчу з "Епіцентром"?

- Це гарна і міцна команда. Тому гра буде бойовою, важкою. Налаштовуємося лише на перемогу, хочемо продовжувати так само і радувати уболівальників якісним футболом і позитивним результатом.

Читайте также: Вторая лига. 1-й тур. Скромная победа "Диназа"

Популярные новости