Руслан Фомін: "Для іміджу клуба золотий матч з "Поділлям" дуже важливий"

1053 14.06 2021   16:38
Фото - Денис Руденко, Footboom

Нападник харківського Металу Руслан Фомін поділився своїми очікуваннями від "золотого матчу" Другої ліги з Поділлям.

"Гратимемо проти серйозного суперника, - говорить Фомін.- Поділля провело хороший сезон, тому гра буде складною. Для іміджу клуба це дуже важливий матч. З великим бажанням та мотивацією підходимо до гри. Після цього матчу матимемо тиждень на відпочинок, а потім знову в бій. Уже в Першій лізі".

Нападник Металу розповів про гравців, які не зможуть зіграти у середу. "На жаль, через травми нам не допоможуть Демченко та Балулі. Звісно, для нашої команди це серйозні втрати. Впевнений, що тренерський штаб знайде гідну заміну травмованим. А хлопцям бажаю скорішого одужання".

Фомін відзначив цікаве тренерське протистояння молодих тренерів Кучера та Костишина. "Один одному протистоятимуть двоє молодих, амбітних тренерів. У Костишина та Кучера різні погляди на футбол і в цьому родзинка матчу. Дотримуватимемося свого стилю гри, не звертатимемо уваги на суперника. Головне, щоб поле дозволяло грати у комбінаційний футбол. Думаю, що гра буде цікавою", - резюмував нападник Металу".

За його словами, у своїй групі їм було непросто попри дострокову перемогу в ній. "Так, ми провели гарний сезон у Другій лізі. Нам протистояли кваліфіковані суперники, тим приємніше виграти Групу Б. Але з командами з іншої групи ми не грали. Знаю, що там також суперники, які вміють грати в футбол. Тим цікавіше буде зіграти проти переможця Групи А", - резюмував форвард.

Нагадаємо, матч зазвання чемпіона Другої ліги пройде 16 червня у Черкасах. Метал зустрінеться з Поділлям. Його початок о 17:00.

Читайте также: "Металл" - "Кривбасс" 3:0. Возвращение. Фоторепортаж

Источник: ПФЛ
Популярные новости