"Діназ" орендує у "Десни" Євгенія Белича

1138 20.02 2021   19:57
Фото - ФК "Десна"

"Діназ" на офіційному сайті прокоментував перехід Євгена Чепурненка до "Десни", а також повідомив, що клуб орендує у "сіверян" 20-річного півзахисника Євгенія Белича.

- 19 лютого півзахисник Євген Чепурненко підписав контракт з чернігівською "Десною". Впродовж кількох тижнів він вже перебуває в тренувальному таборі представника Прем’єр-ліги і пройшов з командою збори в Туреччині. І ось настав день, коли гравець офіційно оформив стосунки з чернігівським клубом. В "Десні" він гратиме під номером "14".

Деякі ЗМІ повідомляють неперевірену інформацію, що футболіст достроково розірвав контракт з "Діназом" через якісь фінансові труднощі вишгородської команди. Але це не відповідає дійсності. Як зазначив головний тренер Володимир Бондаренко, ніяких негараздів навіть не виникало. Євген дуже хотів залишитися в "Діназі", але одночасно й прагнув реалізувати себе на вищому футбольному рівні. Це була для серйозна дилема для наставника та гравця. Втрата футболіста такого рівня прикра для тренера, але чинити супротив такому переходу він і не думав.

Зважаючи на нинішній статус "Десни" тренерський штаб "Діназу" вирішив піти назустріч футболісту й відпустити його достроково. Всі фінансові моменти між командами вирішено. Також на правах оренди навесні в складі вишгородців виступатиме креативний центральний півзахисник Євгеній Белич, - йдеться у повідомленні.

Читайте также: "Десна" оголосила про повернення Євгена Чепурненка
Популярные новости