Володимир Циткін - головний тренер вінницької "Ниви"

23.01 2021   21:54
Фото - niva-v.com.ua

Услід за новим президентом вінницька "Нива" отримала й головного тренера. Ним став досвідчений наставник Володимир Циткін, інформує офіційний сайт клубу.

Тренерська кар’єра

Закінчивши активну футбольну кар’єру, Циткін отримав запрошення від Анатолія Бузника стати тренером воротарів молодіжної та юнацьких збірних України. Там пропрацював майже 11 років, часом поєднуючи роботу у збірних з роботою на клубному рівні. Хоча специфіка роботи з юнаками серйозно відрізняється від функцій тренера воротарів в професійному клубі.

В 2006 році недовго попрацював асистентом тренера вінницької "Ниви". В кінці того ж року отримав запрошення від Семена Альтмана, з яким був знайомий понад 20 років, стати тренером воротарів "Чорноморця". Проте вже влітку 2007 року Альтман був звільнений з посади, і Циткін повернувся до "Ниви", де, з перервою на роботу в кіровоградській "Зірці", працював до 2009 року.

У 2010 році працював тренером воротарів столичної "Оболоні", після чого в січні 2011 року на запрошення співвітчизника Олександра Горшкова став асистентом головного тренера калінінградської "Балтики". Проте вже за місяць Горшков і Циткін покинули клуб через суперечки з керівництвом.

2014 року Циткін очолив юнацьку збірну України 1998 року народження, через рік відповідно керував вже збірною U-18, а згодом і юнацькою збірною до 19 років. У 2017 та 2018 роках знову працював тренером воротарів у вінницькій "Ниві". Останнім часом допомагав Семену Альтману в збірній Mолдови.

Notícias em destaque