Директор "Діназу": "У ПФЛ сказали, що відразу після завершення карантину чемпіонат не відновиться"

1982 04.04 2020   12:58
Фото - dinaz.com.ua

Виконавчий директор "Діназу" Дмитро Прима розповів клубній пресслужбі про готовність команди до рестарту чемпіонату.

- Звичайно, зараз нема стільки клопотів, як під час регулярного чемпіонату, але все ж таки залишати все аби пливло за течією ніхто не буде. Є питання, які треба тримати на пульсі і вирішувати.

Разом з нашим президентом Романом Капаністим відправилися на клубний стадіон в Демидів, де потрібно було розв’язати кілька важливих проблем. Бо якщо карантин завершиться, то поле для тренувань та офіційних матчів повинне бути в чудовому стані.

Правда, такі виїзди тепер відбуваються не часто, переважно працюємо й вирішуємо питання дистанційно. Тим більше, що вийшло розпорядження уряду, в якому заборонено збиратися більше двох разом. Ми законослухняні, тому суворо дотримуємося карантину.

Ми розпочали готувати футбольне поле значно раніше, ще до відльоту на збори в Туреччину. І спеціалісти сказали, що воно витримало б всі навантаження, які були заплановані за календарем. Тепер коренева система газону ще більше проросла, закріпилася. Поле у відмінному стані й готове хоч сьогодні приймати матчі чемпіонату.

- Багато чуток нині ходить щодо якихось можливих рухів у контрактах з футболістами. Деякі клуби в себе навіть намагаються підняти це питання. Як у "Діназі"?

- Ми всі контрактні зобов’язання виконуємо і виконаємо. Хлопці про це чудово знають і не повинні турбуватися. Я особисто постійно перебуваю на зв’язку з нашим головним спонсором, почесним президентом "Діназу" Ярославом Москаленко (зустрічалися ми через карантин тижнів два тому) і відчуваю його оптимізм та бойовий настрій. Так, час складний, але ми його переживемо разом. Життя після карантину продовжиться.

Як сказали в ПФЛ, відразу після завершення карантину чемпіонат не відновиться. Нам дадуть 10-12 днів потренуватися, а потім розпочнуться матчі третього кола. Дай боже, щоб хлопці зберегли значну частину того, що вдалося напрацювати на зборах в Туреччині. Від цього постраждали не тільки ми, а й всі команди, - сказав Прима.

Популярные новости