"Альянс" готується до України: "Завдання на турнір постійно зростають" (+Відео)

3415 17.02 2020   17:14
Денис Руденко, Footboom

Третя команда Групи Б Другої ліги ФК "Альянс" продовжує підготовку до весняної частини сезону. Зараз у команди триває загальнопідготовчий етап. Нагадаємо, першу офіційну гру у 2020 році колектив із Липової Долини зіграє 11 березня. У матчі 1/4 фіналу представник Другої ліги зустрінеться із Маріуполем.

За словами головного тренера Юрія Ярошенка з першого по 10 лютого футболісти займалися аеробікою, силовою та загальною фізичною підготовкою, виконували необхідний обсяг бігової роботи, а також відпрацьовували техніку володіння м'ячем. Колектив із Липової Долини зіграв три контрольні матчі: у першому переміг ФК "Вовчанськ" (3:0), у другому спарингу поступився "Металісту 1925" (0:4). Згодом команда Юрія Ярошенка переграла "Шахтар U21" (4:3) і вчора виграла у аматорів "ЛНЗ-Лебедин" (2:1).

Відзначаємо, що поступово адаптуються до нового колективу Рогозинський, Агапов та Лебеденко, які приєдналися до команди у зимове міжсезоння. Найгучніший трансфер для представника Другої ліги — перехід Костянтина Ярошенка з "Чорноморця". До слова, Костянтин є сином головного тренера.

Нині "Альянс" цілком сфокусований на матчах чвертьфіналу Кубку України, де команді протистоятиме "Маріуполь". Напередодні Ярошенко розповів про завдання перед командою на Кубок України, а також представив новачків.

Читайте также: "Альянс" может подписать экс-форварда "Десны" Агапова

"Знаєте, у нас весь час підвищуються завдання на Кубок України. Спочатку прагнули вийти до 1/8 фіналу, а зараз вже граємо у чвертьфіналі. Не тільки президент, а напевно вся громадськість хоче, щоб клуб розвивався, команда прогресувала у плані гри та результатів.

У це міжсезоння нам вдалося підписати чотирьох кваліфікованих гравців: Рогозинського, Агапова, Лебеденка та Ярошенка. Ці хлопці мають досвід виступів у Першій лізі, а дехто взагалі грав у Прем'єр-Лізі. Зараз уже безпосередньо готуємося до першого матчу з Маріуполем. Поки виконуємо все, що запланували, ніяких проблем немає. Атмосфера у колективі чудова, всі хлопці налаштовані по-бойовому", - відзначив головний тренер "Альянса".

Наступний контрольний поєдинок для "Альянса" пройде 20 лютого на "Альянс-Арені" і суперником буде "Гірник-Спорт". І вже наступного дня, 21 лютого, команда вирушить до Туреччини для безпосередньої підготовки до першого офіційного матчу цього сезону.

Нагадаємо, що одразу три команди змагань ПФЛ пробилися до 1/4 фіналу Кубка України. Окрім, "Альянса" - це "Інгулець" і "Минай". Базовий день матчів — 11 березня 2020 року.

Пари команд КУ:

"Динамо" (Київ) — "Олександрія"
"Минай" — "Інгулець" (Петрове)
"Альянс" (Липова Долина) — "Маріуполь"
"Десна" (Чернігів) — "Ворскла" (Полтава)

Фінал турніру відбудеться 13 травня в Тернополі.

Источник: ПФЛ
Популярные новости