Роман Капаністий став новим президентом "Діназу"

3705 12.02 2020   15:43
Фото - ФК "Диназ"

У вишгородського "Діназу" змінилося керівництво. Як повідомляє офіційний сайт клубу, на загальних зборах, які відбулися на початку цього тижня, новим президентом клубу обрано Романа Капаністого. Посаду виконавчого директора обійняв Дмитро Прима.

Новоспечені футбольні функціонери два роки тому повернулися в команду після короткої перерви в якості діючих гравців та членів тренерського штабу Володимира Бондаренко. За цей час власною відданістю та працею в оновленому "Діназі" заслужили загальне визнання й довіру. Як зазначив почесний президент та засновник вишгородського клубу Ярослав Москаленко, це новий виклик у їх житті, який накладає серйозні зобов’язання та величезну відповідальність перед професійними футболістами, юними вихованцями власної академії і численними вболівальниками Вишгородщини. Він впевнений, що допомігши створити Володимиру Бондаренку за такий короткий термін боєздатний професіональний колектив, Роман та Дмитро зможуть реалізувати свої організаторські таланти й на нових посадах в клубі.

Залишилися працювати в структурі клубу Василь Наливайко та Олег Спічек, котрі чимало зробили для розвитку "Діназу". Олег Спічек обійматиме посаду керівника з розвитку дитячо-юнацького футболу (а саме розвиток дитячого футболу завжди в "Діназі" був у приорітеті) та сприятиме пошуку нових юних футбольних талантів краю. Також обрано Наглядову раду клубу. Її членами стали Борис Шевелюк, Микола Король та Ярослав Москаленко, котрого обрали головою Наглядової ради "Діназу".

До того ж, в міру власних можливостей Роман Капаністий та Дмитро Прима, як і їх друг-партнер Володимир Крохмаль, допомагатимуть Володимиру Бондаренку в тренерській роботі та підготовці "Діназу" до весняного футбольного сезону. А пора настає гаряча. Вже в середу, 12 лютого, діназівці в Щасливому проведуть контрольний матч з молодіжним складом донецького "Шахтаря" U-21, а в неділю, 16 лютого, в гості до них завітає вінницька "Нива".

Перед грою з вінницькою командою, нове керівництво клубу збере весь тренерський актив "Діназу" та представить нову програму дій на перше півріччя 2020 року.

Читайте также: "Чайка" підписала Олександра Кучера на гру, та поступилася "Діназу"

Популярные новости