Самір Гасанов: "Зірка" подала документи на атестацію для участі у Другій лізі"

1480 26.12 2019   17:25
ФК "Нива"

Головний тренер ФК "Зірка" Самір Гасанов в інтерв'ю пресслужбі підтвердив, що кропивницький клуб подав документи на атестацію для участі в наступному сезоні у Дрігій лізі.

- Те, що ми посіли четверте місце в своїй групі аматорського чемпіонату України, можна вважати позитивним результатом. Ми зазнали двох поразок. В одному матчі суперники із ФК "Вовчанськ" були дійсно сильнішими за усіма показниками. А ось маріупольському "Яруду" могли й не програти, якби самі допрацювали в певних епізодах і арбітри були до нас поблажливішими. По-справжньому ми втратили очки на виїзді з дніпровською "Перемогою", де мали всі можливості перемагати. Тож, цей поєдинок до свого активу ніяк занести не можемо.

Зараз кропивницькі хлопці продовжують тренування, які завершимо 27 грудня. На жаль, усіх легіонерів нам зберегти не вдасться. Адже вони більше зосереджені не на футболі. Тож, будемо заздалегідь шукати підсилення, розуміючи, що в літне міжсезоння це буде зробити вкрай важко.
Ну а подальші плани ми з’ясуємо з керівництвом найближчим часом. Скажу так, що клуб подав документи на атестацію для участі в наступному сезоні в чемпіонаті України Другої ліги.

Хотілося щоб всі плани здійснилися й той кістяк, ну відсотків на сімдесят п’ять хлопців, які грали в цьому році вийшли на професіональний рівень. Хоча потрібно розуміти, що це вже буде зовсім інший рівень, де й вимоги до гри й сам рівень конкурентів будуть зовсім іншими.

А в наступний рік дивимося з позитивом і гарними сподіваннями. Розуміємо з якими складнощами доведеться зіткнутися, але ми до цього готові – заради футболу й улюбленої "Зірки". Вірю, що все у нас вийде якнайкраще, - сказав Гасанов.

Популярные новости