Реконструкція Центрального стадіону Вінниці може коштувати близько 15 мільйонів євро

2127 25.12 2019   19:20
Фото - Вежа

"Належна реконструкція" Центрального стадіону Вінниці коштуватиме понад 15 мільйонів євро. Міська влада наразі вивчає досвід дороговартісної реконструкції міста-побратима Кельце.

Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов під час інтерв’ю вінницьким ЗМІ. Відповідаючи на запитання журналістів, мер зазначив, що стадіон є одним з важливих об’єктів, який стоїть на порядку денному в місті.

- Логіка наша була наступна: що в першу чергу необхідно зробити? Ми маємо СКА – невирішене питання. Ми маємо Центральний стадіон – невирішене питання. І ми, маючи ці дві серйозні проблеми, будемо "натягувати" на себе зовсім іншу проблему розміром під 400 мільйонів гривень? Ну, мабуть це було би неправильно.

Тому ми прийняли рішення направити ресурс на реконструкцію СКА (і на наступний рік ми її завершимо), далі ми будемо працювати над тим, що ж робити з центральним стадіоном. Тому що це дуже велика інвестиція, і ми вивчаємо зараз досвід нашого міста побратима Кельце щодо реконструкції. І для того, щоб зробити цю реконструкцію належним чином, треба не менше 15 мільйонів євро – приводить слова Моргунова Вежа.

Популярные новости