Степан Маковійчук: "Таке враження, що наші керманичі хочуть, щоб "Буковина" розпалася"

1434 14.10 2019   17:40
Фото - "Буковина"

Матч "Буковина" - "Діназ" (0:1) прокоментував в.о. головного тренера чернівецької команди Степан Маковійчук.

- Ми повністю переграли суперника. Вони реально нічого не створили. Тільки суддя створив пенальті. Це вже третій чи четвертий пенальті у наші ворота до 10 хвилини зустрічі. Враховуючи те, що у нас було лише дванадцять польових гравців, то важко про щось говорити. Хлопці билися. На жаль, досягти позитивного результату не вдалося.

Зрештою, найбільше турбує те, що у нас місто та область не звертають увагу на команду. Президент нашого клубу виділяє власні кошти. Я не розумію того, чому ніхто з владних структур не звертається до нас. Команда без грошей. Команда потрібна лише тренерському складу, футболістам, президенту клубу. Більше нікому вона не потрібна.

Мені шкода тих вболівальників, які приходять на стадіон. Хоча хлопці б’ються без грошей заради цих вболівальників. Таке враження, що наші керманичі хочуть того, щоби команда розпалася. Це дуже прикро. Ми із хлопцями серцем вболіваємо за цю команду. Нехай керівники звернуться до нас та, принаймні, щось скажуть.

Так далі продовжуватися не може. Хлопці не можуть грати на одному ентузіазмі. У них є родини. Дійшло до того, що вони телефонують додому та просять передати їм гроші…

Хлопці приходять на роботу та хочуть заробити. А витрачати своє здоров'я та нічого за це не отримувати… Це не вихід. Ми будемо робити все для того, щоби команда не розпалася, - приводить слова Маковійчука прес-служба "Буковини".

Популярные новости