Офіційно: "Діназ" підписав чотирьох гравців

1594 05.09 2019   18:16
Фото - Eride

В останні кілька днів склад вишгородського "Діназу" поповнився одразу чотирма новими футболістами, інформує прес-служба клубу.

До заявки команди потрапили захисники Роман Помазан та Володимир Дмитренко, півзахисник Сергій Русьян та форвард Ілля Терещенко. Троє з них вже встигли дебютувати в матчі за діназівський клуб, а Ілля Терещенко ще й відзначився голом у першому ж поєдинку проти хмельницького "Поділля". Найбільш досвідчений Роман Помазан в очікуванні свого шансу.

Володимир Дмитренко (24 роки, захисник/півзахисник). Футболом почав займатися у київському "Восході", згодом був запрошений в академію харківського "Металіста", звідки потрапив до юнацької команди цього клубу.

Потім виступав за "Буковину", "Таврію", молодіжні команди "Динамо" К та "Динамо-2", "Верес", "Арсенал" К, вінницьку "Ниву", грецькі клуби "Alki Oroklini" та "Onisilos". У серпні нинішнього року підписав контракт з "Діназом". Дебютував у складі вишгородського клубу 31 серпня в матчі проти ФК "Калуш".

Сергій Русьян (20 років, атакувальний півзахисник). Вихованець донецького "Металургу" та київського "Арсеналу", за які виступав у юнацькі роки. Потім перейшов до "Олімпіку", а вже звідти перебрався в "Олександрію". За дорослу команду цього клубу дебютував у Прем’єр-лізі в грі з кропивницькою "Зіркою".

Читайте также: Вторая лига. 7-й тур

Залишивши склад олександрійців, намагався влаштуватися в "Оболонь-Бровар-2", з вересня 2019 року гравець "Діназу". Перший матч у складі нової команди провів 4 вересня проти хмельницького "Поділля". Бронзовий призер молодіжного чемпіонату 2017/18, переможець Меморіалу Макарова 2019 в складі збірної студентів України, срібний призер молодіжного чемпіонату України 2018/19.

Ілля Терещенко (21 рік, нападник). Футболом почав займатися в київському "Динамо", за яке виступав у різних дитячо-юнацьких змаганнях. В 2016 році перебрався до Словаччини, де почав грати за клуб "Земплін" (Михайловце).

Згодом підписав контракт з братиславським "Слованом", де був задіяний і за другу команду. На правах оренди виступав в клубах "Подбрезова", "Слован Сала". Запрошувався до лав збірної України U-17. У складі "Діназу" дебютував 4 вересня у виїзному матчі проти "Поділля", в якому на 37-й хвилині поєдинку забив свій перший м’яч за вишгородський клуб.

Роман Помазан (25 років, захисник). Народився в Бердянську і серйозно почав займатися футболом в маріупольській ДЮСШ "Азовсталь". Пробував свої сили в донецькому "Олімпіку", потім перебрався до запоріжського "Металургу".

Наступними клубами стали "Геліос", "Інгулець", "Шукура" (Грузія), "Чайка" (П.Борщагівка), "Єреван" (Азербайджан). У вересні 2019 року потрапив до заявки "Діназу". Дебют в команді очікується.

Популярные новости