Юрій Вірт: "У "Вереса" багато нових гравців і мало часу на підготовку"

1379 26.07 2019   14:59
fcruh.com

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт в інтерв’ю прес-службі клубу розповів про підготовку до нового сезону.

- Чи задоволені підготовкою до старту сезону, роботою футболістів, які працювали в команді на зборах?

- Так, задоволений. Задоволений футболістами. Було відповідальне ставлення до тренувань, було бажання працювати. Лише сезон і офіційні матчі покажуть, наскільки добре ми підготувалися. Так, були проблеми. Багато нових гравців і мало часу на підготовку. Не всі позиції ми посилили так, як цього хотілося. Намагатимемося підсилитися ще. Звичайно, продовжуватимемо працювати над собою вже по ходу сезону.

- Які саме позиції ще потрібно посилити?

- Не хочу конкретизувати. Але це буде щонайбільше ще три футболісти.

- Команда у порівнянні з минулим сезоном змінилася практично на половину. Які задачі зараз стоять перед вами і перед колективом?

- Команда змінилася більш, ніж на половину. Це справді так. Але всіх цікавить результат. Керівництво клубу ставить перед нами амбітні завдання. Я сам – амбітний тренер. І ми не можемо забувати про вболівальників, яких потрібно радувати позитивним результатом і якісною грою. Вірю в те, що гратимемо у футбол, який подобається вболівальникам.

Читайте также: "Верес": ВИРТуальная реальность, или Уже не "народный" проект

- В який футбол гратиме команда у новому сезоні?

- Є чітке бачення того, як команда повинна грати. Ми аналізуватимемо кожного нашого суперника, готуватимемося до кожної гри окремо. Але не можна забувати, наприклад, про фактор полів у Другій лізі. Це серйозний фактор. Так, у пріорітет ми ставитимемо контроль м’яча, агресивний відбір, швидкі атаки. Але все залежатиме від конкретної гри і конкретного суперника.

- Кого б ви хотіли бачити суперником команди на першому етапі Кубка України?

- Байдуже. Гратимемо з будь-яким суперником. Звісно, на першому місці у нас чемпіонат. Немає завдань пройти якнайдалі у Кубку будь-якою ціною. Але Кубком жертвувати ми не будемо і спробуємо пройти якнайдалі і у цьому турнірі.

- Команда цього літа вже зіграла свій перший домашній матч – товариський спаринг проти "Поділля". Чи задоволені якістю підготовки футбольного поля у Млинові?

- Звісно, хотілося б кращого. Більш якіснішого поля. Але ми виходимо з того, що маємо. Сподіваюся, працівники арени докладуть максимум зусиль, аби якнайкраще підготувати поле до першої домашньої гри сезону. Щоб ми показали той футбол, який сподобається вболівальникам.

- Чи повністю завершена комплектація тренерського штабу?

- Так. Зараз у нас відмінний тренерський штаб. Усі – професіонали своєї справи. Це стосується і персоналу клубу. З цим проблем немає. Усі, кого я хотів бачити в команді – зараз працюють тут з нами.

- З якими словами хотіли б звернутися до вболівальників перед стартом сезону?

- Дуже вдячний вболівальникам за підтримку у спарингах. Хочу бачити заповнений стадіон у Млинові на наших домашніх матчах. Було би приємно відчувати підтримку вболівальників у виїзних матчах. Ми у свою чергу докладемо максимум зусиль, аби радувати їх перемогами і хорошою грою. І я вірю, що невдовзі всі разом ми побачимо "Верес" вже на новому стадіоні.

Популярные новости