Офіційно: Юрій Вірт - головний тренер "Вереса"

4961 14.06 2019   14:34
НК "Верес"

Керівництво НК "Верес" визначилось з кандидатурою головного тренера команди. Ним стане вже добре відомий рівненським уболівальникам фахівець, який в минулому вже тренував "Верес" - Юрій Вірт, інформує офіційна сторінка клубу в Facebook.

- Ми проаналізували ситуацію, виклики в контексті тих завдань, які ми ставимо перед командою на сезон 2019-2020 років. І порадившись зі спортивним департаментом Народного клубу "Верес", прийняли рішення запросити на посаду головного тренера Юрія Вірта. Це фахівець добре знайомий рівненським уболівальникам, який користується підтримкою уболівальників і має авторитет серед футболістів. Юрій Миколайович вже працював з "Вересом" у минулому і зарекомендував себе, як фахівець, здатний виконувати задачі і демонструвати видовищний футбол, – сказав президент Футбольного клубу "Верес" Іван Надіїн. – Також хочу подякувати Олегу Шандруку та його команді за ту роботу, яка була проведена з командою у минулому сезоні. Не виключаю, що наша співпраця може продовжитись. Але це вже буде розглядатись пізніше, зважаючи на думку нового головного наставника "червоно-чорних".

Як зазначив президент "Вересу" Іван Надєїн, в цьому сезоні перед "червоно-чорними" стоятиме завдання зайняти перше місце у Другій лізі та здобути путівку до Першої ліги ПФЛ. У свою чергу новий головний тренер "Вереса" заявив про готовність працювати на виконання поставленої задачі. Та не приховував позитивних емоцій стосовно пропозиції очолити "червоно-чорний" клуб.

Читайте также: Офіційно: "Верес" попрощався із п'ятьма футболістами

- Я дуже радий прийняти пропозицію керівництва Народного клубу "Верес" очолити команду. У мене залишились виключно позитивні враження від моєї попередньої роботи з "Вересом". У Рівному чудові уболівальники. Рівне – по-справжньому футбольне місто. Переконаний, що нова сторінка нашої співпраці з "червоно-чорними" принесе хороший результат та дасть позитивні емоції рівненським уболівальникам. – сказав новий головний тренер "Вереса" Юрій Вірт.

Нагадаємо, що Юрій Вірт працював з НК "Верес" з грудня 2016-го по грудень 2017-го року. За цей час рівняни завоювали бронзові медалі Першої ліги та пробилися до чвертьфіналу Кубка України.

Популярные новости