Естонський фахівець Кирило Куренко став повноцінним тренером "Минаю"

3193 16.05 2019   16:23
Facebook

Естонський фахівець Кирило Куренко офіційно став повноцінним головним тренером ФК "Минай", підписавши контракт із клубом, повідомляє прес-служба друголігового колективу.

Таким чином, Куренко буде тренувати команду не тільки до кінця сезону, а й розпочне з нею наступний.

Як зазначив після підписання контракту президент ФК "Минай" Валерій Пересоляк, спеціаліст з Естонії за час роботи з командою, а ще раніше з ДЮСШ "Минай", зарекомендував себе як дуже здібний та амбітний фахівець, який буде прагнути разом з нашим клубом досягти успіху.

"Кирило має дуже сучасний підхід до тренерської діяльності і це нам імпонує, - розповів президент ФК "Минай" В. Пересоляк. – Він зміг у важкий для команди час її очолити і змінити ситуацію. Нами наданий Кирилу великий кредит довіри, сподіваюсь він буде його виправдовувати".

Сам 28-річний естонський наставник дуже прагне виправдати надані аванси. "Це призначення - великий крок для мене у моїй тренерській кар’єрі, - зізнався він. – В мене велика мотивація розвиватися у футболі, адже тренерство – це те, чому присвячую більшу частину свого життя".

Наразі у К. Куренка завдання незмінне – здобути максимум очок у 3 іграх та спробувати вийти до Першої ліги. "Треба вигравати наступні матчі, а вже потім думати про майбутнє та ставити нові цілі", - зазначив він.

За словами новоспеченого тренера, він вже цілком адаптувався до рівня Другої ліги чемпіонату України і вважає, що "Минаю" цілком по силам виконати поставлене завдання. "У нас найкраща команда в лізі і ми маємо вигравати всі матчі, які залишилися", - констатував він.

Популярные новости