Семен Даценко підписав контракт з "Поділлям"

1338 17.04 2019   18:15
Официальный сайт ФК "Львов"

Хмельницьке "Поділля" підписало контракт до завершення року з 24-річним захисником Семеном Даценком, інформує ye.ua.

Нагадаємо, останнім клубом новачка хмельничан був ФК "Львів". Семен Даценко є вихованцем харківського "Металіста", за який грав у дитячо-юнацькій лізі. А в 2012 році дебютував у професійному футболі, граючи за ФК "Олександрію" в молодіжній першості. Вже в 2013 році захисник провів свій перший матч в Прем’єр-лізі в складі сімферопольської "Таврії". Виступав і за ФК "Маріуполь", і за "Металіст", і за "Інгулець".

У 2018 році Даценко, якому в травні виповниться 25 років, став гравцем ФК "Львів". Зіграв чотири матчі за дублюючий склад, та був у заявці на один матч Прем’єр-ліги та Кубку України. У 2014 році викликався до табору збірної України U-21.

Дебютувати в складі "Поділля" Семен Даценко може вже цієї п’ятниці, 19 квітня, коли хмельничани в рідних стінах прийматимуть "Калуш" - команду, яку два тижні тому обігрували з рахунком 2:1. До речі, Даценко у квітні минулого року провів за "Калуш" один матч у першості серед аматорів. Матч "Поділля" - "Калуш" 19 квітня розпочнеться на СК "Поділля" о 17:00.

Читайте также: Вторая лига. 20-й тур. Анонс матчей
Популярные новости