Офіційно: "Минай" уклав угоду з Артемом Кулінічем

1229 21.02 2019   20:15
fcbrovar.obolon.ua

"Минай" сьогодні, 21 лютого, уклав угоду зі ще одним новачком - голкіпером Артемом Кулінічем, інформує прес-служба клубу.

Зазначимо, Артем Кулініч прийшов із вінницької "Ниви". Сам він – вихованець футбольної системи "Шахтаря", але в 19 років вирішив будувати свою кар’єру в інших клубах. Загалом цей 24-річний голкіпер встиг пограти на високому рівні – за такі клуби як "Полтава", "Оболонь-Бровар", "Мир" (Горностаївка).

Артем Кулініч у складі вінницької "Ниви" був основним голкіпером. Між іншим, завдяки йому команда пропустила всього 12 м’ячів – це третій найменший показник в групі "А" в цьому сезоні.

- В це міжсезоння вирішив залишити "Ниву" через певні проблеми і поїхав на оглядини в іншу команду. Але так виявилося, що я приглянувся "Минаю", і мені запропонували контракт. Я радий тут опинитися. Хочеться довести, що не дарма повірили в мене і я вартий цього. Тут мені комфортно. Дуже хороші хлопці, які прийняли мене у колективі як свого. Все дуже подобається і дуже чекаю вже виходу на поле у складі "Минаю", - відзначив Кулініч.

Читайте также: Артур Карноза: "Мені зателефонував Кополовець і розповів про варіант з "Минаєм"

Популярные новости