Друга ліга, група Б: хто, де, коли

3316 13.01 2019   17:51
ПФЛ

Офіційний сайт ПФЛ зібрав всю інформацію про зимівлю клубів східної групи другої ліги.

"Кремінь" вийде з відпустки 20 січня, і команда активно включиться в роботу, чергуючи тренування зі спарингами. У планах колективу Ігоря Столовицького - контрольні матчі з представниками Першої ліги. Двічі "Кремінь" зіграє з "Зіркою", по разу - з "Інгульцем" і СК "Дніпро-1". У подальших планах - поїздка на турнір в Дніпро. До втрати Дмитра Ентіна і Дениса Білоусова у "Кременя" додався і Юрій Павлик.

Футболісти "Кристала" вже зараз тренуються у втягуючому режимі, а орієнтовно з 23 січня команда розпочне основні збори. Дата може бути підкоригована новим головним тренером, пошуком якого клуб активно займається. Поки ж "Кристал" анонсував свої перші в новому році спаринги. Так, 30 січня херсонська команда зіграє в гостях з МФК "Миколаїв", п'ятого лютого - з "Гірником" також на полі суперника. Крім Микити Крюкова покинув клуб і інший воротар - Олександр Бурла.

У грудні "Гірник" встиг провести втягуючі збори, завершивши їх переможним спарингом з чемпіоном Кривого Рогу, ФК "Лозуватка" - 3: 1. Тепер колектив Геннадія Приходька розпочне роботу 14 січня - команда пройде 10-денний цикл зборів. У планах - не лише тренування, а й контрольні матчі. 23 січня криворіжці зіграють з командою U-21 "Олександрії", 25 січня - з "Інгульцем". Обидві зустрічі "Гірник" проведе в гостях.

"Мир" збереться після 20 січня. Команда проведе втягуючі збори і вирушить на турнір в Полтаву - традиційний Кубок Почежевского стартує четвертого лютого.

МФК "Миколаїв-2" взимку працює найактивніше. Третього листопада команда грає в масштабних першостях області та міста, і, крім того, в грудні корабели встигли зіграти в Кубку мера. Тут підопічні В'ячеслава Мазараті програли "Кристалу" (0: 1), обіграли "Реал Фарму" (2: 0) і двічі поступилися своєю першою командою (0:3 і 0:2).

З 20 січня, коли з відпустки вийде МФК "Миколаїв", резервістів можуть чекати зміни, як у тренувальному процесі, так і в кадровому ресурсі - все залежить від того, кого Сергій Шищенко залучатиме до тренувань з першоліговим колективом.

Традиційно на кілька фронтів у зимових регіональних турнірах веде боротьбу "Реал Фарма". У це міжсезоння одесити грають в двох лігах першості області, а також в першості міста, перевіряючи у справі всю наявну молодь. Основну роботу "фармацевти" розпочнуть орієнтовно 20 січня. Щодо можливого посилення, відзначаємо повернення в команду Олександра Дубини, який осінню частину сезону провів у "Вересі".

"Енергія", як і було анонсовано раніше, включиться в роботу першого лютого - Олег Федорчук спланував підготовку як тільки команда вирушила у відпустку. На період зборів новокаховський колектив намітив близько 14 спарингів, і вже зараз відома дата одного з них: дев'ятого лютого "Енергія" зіграє з МФК "Миколаїв". Залишили команду Денис Бондаренко, Валентин Плутенко і Кирило Процишин. Відновилися після травм і готові приступити до роботи разом з командою Роман Бочак, Євген Кравчук і Микита Комісар.

ФК "Нікополь" розпочне тренувальний процес 25 січня, коли і стане відома детальна інформація за планами. "Металург" вийде з відпустки на початку лютого, і тільки ближче до цих дат будуть відомі точні плани щодо зимової підготовки команди.

Щодо "Таврії", то поки відомо, що клуб залишив капітан Анатолій Масалов, а також обидва воротарі - Роман Гурін та Вадим Дмитроченко.

Популярные новости