Офіційно: тернопільскій "Ниві" дозволили безкоштовно користуватися Міським стадіоном

1357 18.08 2018   09:06
Официальный сайт ФК "Нива" (Тернополь)

"Нива" офіційно повернулась на міський стадіон. Міська рада Тернополя ухвалила рішення від 17 серпня про безоплатне користування ареною для ФК "Нива", інформує прес-служба ПФЛ з посиланням на te.20minut.ua. До цього часу тернопільська "Нива" три роки не грала на міському стадіоні.

Рішення про те, щоб спортивну споруду комунального підприємства "Тернопільський міський стадіон" передали у безоплатне користування футбольному клубу "Нива" озвучив начальник управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту міської ради Микола Круть.

- Із метою популяризації футболу, здорового способу життя серед широких верств населення та враховуючи рішення постійної комісії з гуманітарних питань, міська рада вирішила надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю "Тернопільський професійний клуб "Нива" на безоплатне користування Тернопільським міським стадіоном терміном на 11 місяців, для проведення матчів чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги сезону-2018/2019 років, згідно з календарем ігор, - сказав Круть.

Депутати рішення підтримали. До речі, дві гри цього футбольного сезону "Нива" вже провела на стадіоні, програвши "Буковині" (0:2) та здобувши перемогу над ФК "Минай" (3:2).

Читайте также: Вторая лига. 5-й тур

Довідка: Тернопільський професійний футбольний клуб "Нива" засновано у Тернополі в січні 2016-го року. Клуб не є правонаступником тернопільської "Ниви", яка припинила існування наприкінці 2015-го року. 21 червня 2017 року на XXVI Конференції ПФЛ футбольний клуб "Нива" Тернопіль отримав статус професіональної команди та був включений до складу Професійної футбольної ліги.

Популярные новости