Вадим Кудіяров: "Заява Вовка про розпуск "Ниви" - це емоції"

1739 07.08 2018   13:02
"Нива-В"

Почесний президент ФК "Нива" Василь Вовк на своїй сторінці у Фейсбук написав про звільнення головного тренера команди Дениса Колчина, такожі він заявив, що хоче розпустити команду. Кореспондент Vlasno дізнався, що відбувається в головній футбольній команді Вінниччини.

На дзвінок з редакції почесний президент Василь Вовк не відповів. Віце-президент Вадим Кудіяров говорить, що офіційної інформації ані про звільнення головного тренера, ані про ліквідацію футбольного клубу немає.

– Я думаю, що це емоції. Насправді Василь Васильович дуже багато грошей вкладає в команду. А результату немає. За три тури в нас лише 2 очки. Ми зібрали сильну команду, де є люди з досвідом гри у Першій Лізі та Прем'єр-лізі України. Вони пройшли тренувальні збори. В них на рівні Другої ліги не останні зарплати. Наша ціль – вийти до Першої ліги, а ми на передостанньому місці. Тому такі емоції. Команда зараз готується до виїзної гри проти "Полісся", вони теж претенденти на вихід. Я спілкувався з паном Вовком, думаю ми на гравців накладемо штрафи, бо вони не грають на повну. Я вважаю, що саме вони винні в такому результаті команди. Думаю, що все це емоції, і ми далі будемо працювати і здобувати успіхів, – сказав Вадим Кудіяров.

Читайте также: Василь Вовк: "Я знімаю команду "Нива"! Непотрібна вона Вам!"
Популярные новости