Офіційно: Дмитро Ховбоша залишає "Авангард"

1620 26.06 2018   22:42

Дмитро Ховбоша, який виступав у складі Авангарду у другій половині минулого сезону, на правах вільного агента переходить до вірменського клубу Бананц (Єреван).

Дмитро про Авангард, краматорських вболівальників і свій перехід в Бананц:

- Я дуже сподіваюся, що краматорські вболівальники не будуть тримати на мене зла. У кожній грі за "Авангард" я викладався на 100 відсотків. Після закінчення чемпіонату у мене не було думки, що називається, піти куди завгодно, в принципі, мене все влаштовувало в Краматорську.

Пропозиція ж від "Бананца" має глибоке коріння: я хотів грати в цій команді, яка постійно грає в єврокубках, ще з часів мого першого вояжу до Вірменії. Остаточно ж на моє рішення вплинуло те, що цю команду прийняв тренер, який знає мене ще по "Алашкерту".

Я дуже вдячний тренеру і керівництву "Авангарду", що вони надали мені можливість пограти на батьківщіні, сподіваюся я нікого не розчарував своєю грою. Окремо хочу подякувати краматорських уболівальників за те, як вони підтримували нас в домашніх іграх - це дійсно атмосфера великого футболу!

Незважаючи на відстань, звичайно ж, буду і далі стежити за виступами "Авангарду". Бажаю, щоб мрія всіх краматорчан про те, щоб їх клуб грав у прем'єр-лізі, реалізувалася як можна швидше.

У свою чергу головний тренер Олександр Косевич подякував Дмитру за хорошу роботу і зазначив, що за час проведений в нашому клубі, він проявив себе як винятковий професіонал, віддавав всі сили на тренуваннях і в іграх.

- Ми не мали права не відпустити Дмитра в "Бананц", клуб який бореться за чемпіонство в Вірменії і буде боротися за вихід в Лігу Європи, адже мрія будь-якого футболіста - грати в єврокубках, а в національній першості бути на високих позиціях! Хочу побажати Дмитру удачі і успішних виступів у новому клубі! - розповів Олександр Косевич.

Читайте также: Офіційно: "Авангард" орендував у "Зорі" Михайла Шершня

Популярные новости