На стадіоні "Рух" в Івано-Франківську не можуть навести лад вже 31 рік

1934 02.01 2018   15:14
report.if.ua

В Івано-Франківську, який представлений в другій лізі чемпіонату України (займає друге місце в группі "А"), ніяк не можуть навести лад зі стадіоном. Реконструкція головної арени області "Руху" продовжується вже 31 рік, повідомив report.if.ua.

Поруч із ним цього року збудували перше на Прикарпатті штучне поле стандартних розмірів. Будова тривала два роки, сюди двічі приїжджав навіть президент України Петро Порошенко, і нарешті, закінчили, урочисто відкрили, але офіційно поле зараз не має власника. При цьому на будівництво витратили явно більше, ніж декларували. Також стадіон, за проектом, розрахований на 1000 глядачів, нині може вмістити їх лише 400.

Минулого тижня депутати Івано-Франківської облради створили робочу групу, яка має вивчити все, що пов’язано з будівництвом цього футбольного поля. Причина? На двох депутатських комісіях обласні обранці зазначили, що громадськості презентувався один стадіон, а збудували — інший. Мало того, нині його використовує лише обласна федерація футболу (ІФОФФ), а за словами голови облради Олександра Сича, об’єкт, в який вклали значні кошти громади, не може бути у власності будь-якої громадської організації. Наразі стадіон просто знищується, тож проблема відчутна.

Читайте также: Володимир Ковалюк: "У "Прикарпаття" є проблеми із спонсорами"

Результати своєї роботи учасники групи, напевно, мають представити на лютневій сесії облради. Зараз нове штучне поле більше стоїть порожнім. Час від часу туди після непростих домовленостей пускають вихованців СДЮСШОР "Прикарпаття".

Популярные новости