В 2018 році "Нива-В" змінить емблему та назву

2847 30.12 2017   20:59
Фото - ФК "Нива-В"

З Нового 2018 року вінницький професійний футбольний клуб другої ліги "Нива-В" змінює назву на історичну "Нива". З цієї нагоди відбувся конкурс на новий логотип команди. Його підсумки були підбиті вчора, 29 грудня, повідомляє Vlasno.info.

На прес-конференції, яка відбулася у готелі "Франція" були присутні почесний президент "Ниви" Василь Вовк, віце-президент Вадим Кудіяров і дизайнер-переможець конкурсу – вінничанин Андрій Янченко.

Йшлося, що логотип Андрія Янченка на голосуванні на офіційному сайті "Ниви", яке тривало два місяці, набрав понад вдвічі більше голосів (1172), ніж роботи його найближчих переслідувачів – переселенки із Донецької області Надії Попової (546 голосів) і Олександра Захарченка із Київської області (506 голосів).

Загалом у конкурсі брали участь близько 20 робіт. Причому паралельно із голосуванням на офіційному сайті клубу відбувалося голосування й на сайті вболівальників "Ниви". Переможець виявився тим же самим.

Очільники "Ниви" Василь Вовк і Вадим Кудіяров схвально поставилися логотипу Андрія Янченка. Тобто фактично його затвердили та "взяли за основу". Почесний президент нивівців запропонував доопрацювати нову емблему лише в одному моменті – назву клубу виконати англійською мовою.

Також Василь Вовк звернув увагу, що новий лого буде запроваджений разом з оновленою назвою СФК, тобто з літа наступного року. Бо посеред сезону (попереду у нивівців ще друге коло!) назву клубу змінювати забороняється.

Популярные новости