Вадим Кудіяров: "Андрій Васильович, зверніть увагу на представників своєї команди та на те, що відбувається у ПФЛ"

2984 10.09 2017   18:12
"Нива-В"

Віце-президент "Ниви-В" Вадим Кудіяров - про матч вінницького клубу проти "Агробізнесу".

"Вчора ФК "НИВА-В" зіграв в рамках 11 туру Чемпіонату України проти ФК "Агробізнесу", матч відбувся у Волочиську. Віце-президент федерації футболу України Олег Собуцький, він же почесний президент ФК "Агробізнес" у своєму інтерв'ю обіцяв, що не користуватиметься своєю посадою у федерації. Але сталося інше.

Арбітром матчу назначають працівника ФФУ Дороша В.:
- 2 хв. матчу призначив пенальті у наші ворота, 0:1;
- у першому таймі показав 3 жовті картки у дуже спірних моментах (всього за матч 6 карток);
- 3 хв. другого тайму видалення нашого гравця;
- усі спірні моменти гри віддавав супернику;
- при дуже брудній грі та симуляції футболістів ФК "Агробізнес" навіть не робив їм зауваження.

При чисельній перевазі суперника наші гравці проявили мужність та спортивний характер, намагалися зрівняти рахунок матчу. Нам не соромно за таку поразку!

В нас багато проблем в команді і ми вміємо програвати. Але цинізму, який відбувався на футбольному полі, я ще не бачив. Коли я в особистому спілкуванні з паном Собуцьким вказав на недоліки судді, він почав нервувати і говорити образливі слова в сторону нашого президента клубу Василя Вовка. А коли почав вигукувати перед вболівальниками, що Василь Васильович має відношення до розстрілів на Майдані та працював на Януковича, я зрозумів, що спілкуюся з неадекватною людиною.

Читайте также: Вторая лига. 11-й тур (Обновляется)

Павелко Андрій Васильович, зверніть увагу на представників своєї команди та на те, що відбувається у ПФЛ. Я дуже добре розумію поведінку фанатів ФК "Металіста" під час фіналу чемпіонату, які виражали протест проти суддівської корупції, і це не стосується фінального матчу, а всього чемпіонату. Нам брати приклад?", - написав Кудіяров у facebook.

Популярные новости