Президент "Ниви-В" Василь Вовк заявив про відставку

2130 10.09 2017   14:40

Президент "Ниви-В" Василь Вовк на своїй сторінці в Facebook повідомив, що подав у відставку зі своєї посади у вінницькому клубі.

- ВІТАННЯ!!!
Учора, 09.09.17р., "Агробізнес" з Хмельницької області отримав три очки після матчу з СФК "Нива-В". Судив, засуджував відкрито й відверто, не боячись Бога, В.Дорош - працівник Федерації футболу України, де віце-президентом значиться господар-бізнесмен ФК "Агробізнес" пан Собуцький. Друзі, невже й тут ВИ скажете, що немає конфлікту інтересів?!

Мої вітання панам Павелку, Бандурку й Костюченку, які задовольнили бажання влади прибрати з вінницького футболу Василя Вовка! Також вітаю виконавців цього злочину Дороша й Собуцького!

З 10 вересня 2017 року я складаю з себе повноваження Почесного президента, у тому числі щодо організації фінансування й матеріального забезпечення СФК "Нива-В". Упевнений, що знайдуться люди, які візьмуть на себе вінницьку професіональну футбольну команду, й вона продовжить своє існування! Хлопці учора були справжніми бійцями - дякую їм за гру в cуцільному суддівському й адміністративному пеклі...
Я ще повернусь, у тому числі в футбол, жорстко повернусь, памятайте пани Дороші та йому подібні...

P.S.
Для "патріота" О.Собуцького, який після матчу заявив: "Ваш президент Вовк як начальник Головного слідчого управління СБУ брав участь у розстрілі майданівців...", клянусь пам'яттю Небесної сотні: "На іншу особу реагував би юридично, на Вас так: "При зустрічі зразу ж отримаєте у своє облюбоване лице - шановний Собуцький! Така зустріч обов'язково станеться!"

Читайте также: "Нива-В" все же поедет на матч с "Агробизнесом"

Популярные новости