Руслан Мостовий: "Для нас пріоритет - це атака"

2233 27.01 2017   08:05
Фото - Михаил Козелко

Головний тренер "Руху" Руслан Мостовий поділився враженням від перемоги над "Соколом", та оцінив дії потенційних новобранців.

- Руслане Івановичу, вітаємо з першою перемогою у новому році. Однак, мабуть, сьогодні результат - не найголовніше ?

- У нас в кожного футболіста було завдання як індивідуальні, так і командні взаємодії старалися награвати. Однак незважаючи на суперника, у цих іграх хочеться бачити більшого. Можливо, це перша гра і не всі хлопці зрозуміли мої вимоги. Але напрямок вибраний і всі це повинні усвідомлювати. Для нас пріоритет - атака, лінія нападу має виглядати потужно, бо люди приходять на футбол побачити як команда забиває голи.

- Сьогодні, двоє центральних захисник «Руху» відзначилися голами?

- Це не дивно. То сучасні вимоги футболу, стандартні положення, після яких у 80% команди забивають голи. Гадаю, з такими командами і особливо на цьому турнірі наші захисники ще проявлять свої бомбардирські навики.

- Ярослав Кінаш, сьогодні упіймав кураж. Особливо у другому таймі, коли у нього виходило практично усе?

- У Ярослава Кінаша великий потенціал, і нам його потрібно ще більше розкрити, він прекрасний і безумовно талановитий гравець, як і решта наших футболістів. Але сьогодні він в командних діях не виконав усіх завдань, натомість індивідуальну майстерність продемонстрував.

- Сьогодні Волошин, Зубар і Лашин дебютували за «Рух». Які враження на Вас справила їхня гра?

- Нажаль, щодо Лашину не можу нічого сказати, бо він травмувався. Волошин справив хороше враження, він розуміє вимоги та має швидкість, ще будемо на нього дивитися у наступних матчах. Зубару досі важко адаптуватися до наших вимог, у нього ще й така складна позиція центрфорвард, але я бачу його старанність та бажання грати, тому дамо йому ще шанс у наступних матчах.

Популярные новости