Президент ФК "Арсенал-Київщина": "Збираємося переглянути понад сто гравців"

3040 19.01 2017   19:37
Роман Породко

Після двох турів на Меморіалі Макарова день відпочинку. Футболісти теж набираються сил. Тому прес-служба «Арсеналу» вирішила взяти інтерв'ю у президента клубу Акімова Олександра.

- Олександр Артурович, «Арсенал-Київщина» тільки вийшовши з відпустки заявився, на зимовий турнір Макарова. Яка мета участі в цих змаганнях?

- Найголовніше завдання і мета нашої участі, це переглянути якомога більше потенційних новачків. Для того щоб створити боєздатну команду.

- Вже зіграні два тури, що можете сказати про рівень турніру?

- Ми грали з професійними командами. Це гравці, які пограли в другій, першій і навіть прем'єр-лізі. В цілому турнір цікавий і непередбачуваний.

- У білоцерківському клубі на перегляді багато молодих гравців. Як показали себе хлопці в цих іграх?

- І група новачків, і ті хлопці, які закінчували сезон з нами показали себе добре. Всі намагаються виконувати установку тренера. Звичайно не все виходить, але зараз втягуючий цикл підготовки. Взагалі за період зборів ми збираємося переглянути понад сто гравців.

- Можна сказати, що «Арсенал-Київщина» йде по шляху багатьох європейських клубів. Запрошуючи молодих, талановитих гравців. А потім розкриваючи їх, клуб може і заробляти.

- Філософія клубу спрямована на виховання молодих, перспективних гравців, завдяки: тренувальному процесу, методикам і звичайно ж бажанням самих футболістів розвиватися. Головне що б гравці прогресували і йшли на підвищення в клуби першої та прем'єр-ліг.

- З тих гравців хто зараз на перегляді, вже є хлопці, з ким Ви готові підписати угоди?

- Так, є футболісти, які показали себе і зараз ми обговорюємо умови щодо їх подальшого працевлаштування в «Арсенал-Київщині».

- Що Ви можете побажати нашим уболівальникам, які вже скучили за іграми команди?

- Напевно, терпіння. Зараз формується нова команда і проміжні результати не так важливі. Головне, що ми все в клубі об'єднані одою метою - створення успішного футбольного клубу. Який буде гордістю не тільки Білої Церкви і Київщини, а й всієї України. Прославляючи наше місто і країну, своїми успішними іграми в Європейських турнірах. Тому важливою є робота кожного, починаючи від прибиральниці і закінчуючи тренером. Гравці повинні розуміти, щоб вливатися в нашу велику дружну сім'ю вони повинні володіти не тільки спортивними або професійними якостями, але так само і людськими. Тому ще раз хочу побажати нашим уболівальникам терпіння. А результати прийдуть, ось побачите!

Популярные новости