Спортдир "Ниви-В": "Маємо список з потенційних кандидатів"

1500 19.12 2016   18:05
Фото - fcdnipro.com

В суботу, 24 грудня, відбудеться зустріч керівників і гравців «Ниви-В» з вболівальниками. Захід пройде в театрі імені Садовського. Початок – о 16.30. Вхід – вільний. Детальніше про зустріч розповів спортивний директор «Ниви-В» Михайло Куниця:

– Вболівальники – невід’ємна частина нашого колективу. Нагадаю, за відвідуваністю «Нива-В» посідає третю сходинку в другій лізі чемпіонату України. Відігравши перше коло, ми маємо відзвітувати перед ними, розповісти про наші досягнення і невдачі. Вболівальники дуже хвилюються за команду. Тому така зустріч є необхідною, щоб ми могли один одному подивитися в очі і намітити ти подальші шляхи для виправлення помилок і покращення результатів.

– Михайле Семеновичу, клуб вже підписав новачків?

– Ми маємо список з потенційних кандидатів, які бажають грати за «Ниву-В». Але, щоб вирішувати це питання, потрібен головний тренер. Саме він підбиратиме виконавців під свою модель гри. Тому активна селекція і комплектування команди почнеться лише після призначення головного тренера.

– На зустрічі з вболівальниками будуть присутні всі гравці «Ниви-В»?

– Майже всі. Форвард Денис Бобович нещодавно переніс операцію. Тому йому доцільніше побути вдома, а не на такому заході. Окрім гравців, будуть присутні всі керівники клубу і тренерський штаб. Присутні зможуть поставити їм запитання.

Популярные новости