Сергій Шевцов: ми повинні були перемагати "Нікополь-НПГУ" навіть у плавальному басейні

1424 31.07 2016   22:04
fckristal.com

Головний тренер "Кристала" Сергій Шевцов прокоментував попередній матч із "Нікополем-НПГУ" (1:1).

"Незважаючи на те, що нам довелося відіграватися, я вважаю, що ми все таки втратили два очки, а не заробили одне. На це є низка причин. Не всі у нас зіграли виразно, дехто не потрапив у гру. Було незвичне для нас штучне поле, на якому важко комбінувати низом. Була низька реалізація моментів, до того ж у першому таймі травму отримав наш нападник Євген Білоусов. Іноді так складається, що всі біди припадають на один матч, - приводить слова Шевцова офіційний сайт "Кристала".

"Окремо хочу відзначити жахливе суддівство. Уже давно я такого не зустрічав, попри те, що були погані матчі для нас з точки зору суддівства. Але щоб призначали пенальті на гравцю, який отримує пас у положенні поза грою, вбігає у штрафний майданчик і падає – такого вже давно не витворяли. Шкода, що все це проходить безнаказано. Цей арбітр продовжить працювати. Хоча, якби перевірити його на детекторі брехні, чи була змова з командою суперника і якби це підтвердилось, можна було б показово покарати людину і таких епізодів було б значно менше в нашому футболі. Уже з перших турів ми бачимо, що суддівство впливатиме на розподіл місць, жодних змін не відбувається".

"Ми з командою проведемо розбір гри. Я вважаю, що у нас зібрався хороший колектив, тому хоч і з такими суддями ми повинні були перемагати цю команду навіть у плавальному басейні. Але, повторюся, це був виїзд, важке поле і команда, яка хотіла зробити подвиг проти нас. Та нічого страшного не сталося. Будемо розбирати гру, робити висновки, готуватися до наступного туру", - розповів тренер.

Популярные новости