Генеральним директором херсонського "Кристала" став депутат-вболівальник

1855 01.06 2016   19:17
facebook.com

Уже кілька років поспіль ФК «Кристал» переживає не кращі часи. Нестабільне і невчасне фінансування впливає на тренувальний процес, невдалі результати у другій лізі та імідж клубу у футбольній спільноті України.

Змінити ситуацію і взагалі підхід до діяльності головної команди Херсона обіцяє новий гендиректор клубу Євген Матковський. Будучи активним лобістом підтримки «Кристала» міською радою у попереднє міжсезоння, Матковський зазначав, що наш обласний центр мусить вивести «Кристал» на новий рівень. Взагалі тема спорту і футболу зокрема дуже близька новому гендиректору, якого не перший рік звикли бачити на фанатській трибуні «Кристала». Депутатський мандат у міській раді, особисті знання футбольної «кухні», членство у депутатській комісії з питань молоді і спорту та амбітна мотивація зробити «Кристал» справжньою гордістю Херсона – це ті інструменти, якими Євген Матковський збирається досягати успіху.

«Я бачу для себе кілька основних напрямків роботи. По-перше, знайти додаткове фінансування для клубу, аби максимально корисно провести підготовчі збори до нового сезону. По-друге, я хочу, аби всі знали, що «Кристал» – чесний, надійний клуб, у якому поважають спортивні цінності, людську працю і виконують свої обіцянки перед футболістами і вболівальниками, – говорить Євген Матковський. – Тому я працюватиму над поліпшенням іміджу клубу і розширенням його діяльності в місті. Шукатиму однодумців серед місцевих бізнесменів, рекламодавців, медіа. Важливо розуміти, що футбольний клуб – це не просто тренери, футболісти, адміністратори. «Кристал» – це показник успішності міста, його бізнес-клімату, ставлення до спорту. Це і прояв місцевого патріотизму, виховання прикладу гордості для молоді», - говорить Матковський.

За словами Матковського, він знайшов порозуміння з міським головою Володимиром Миколаєнком щодо необхідності розвитку «Кристала».

«Мер підтримує мої прагнення, так само як і більшість депутатського корпусу в міській раді. Сподіваюсь, і решта херсонців допоможуть зробити «Кристал» успішним, – каже Матковський. – Постараюсь поліпшити умови роботи тренерів і футболістів. Зокрема, буду наполягати на виділенні коштів для будівництва футбольного поля зі штучним покриттям, аби тренувальний процес можна було вести за будь-яких погодних умов. Почнемо по-новому співпрацювати з уболівальниками, спробуємо запустити соціальні й іміджеві проекти. Я хочу повернути херсонців на стадіон, зробити так, аби відвідування матчів «Кристала» стало доброю сімейною традицією. Але про все ми розкажемо у свій час. У міжсезоння нас чекає складна робота», - сказав Матковський.

Источник: ФК "Кристалл"
Популярные новости