Друга ліга. Герой 24-го туру. Сергій Кравченко

1425 25.05 2016   09:13

Воротаря «Реал Фарми» Сергія Кравченка визнано Героєм 24-го туру.

Через важку травму у досвідченого кіпера «Реал Фарми» Сергія Кравченка було не так багато ігрової практики цього сезону. Але в тих матчах, коли особливо потрібна його допомога, 26-річний воротар не підводив. Петровський «Інгулець» зараз бореться за право підвищитися в класі і вдома розраховував виключно на перемогу. Але іншої думки був кіпер «Реал Фарми» Сергій Кравченко, який налаштувався на цей матч належним чином, і на куражі абсолютно нічого не дозволив своїм опонентам.

— Дякую за визнання, — сказав прес-службі ПФЛ голкіпер. — Завжди приємно, коли тебе хвалять і ти потрапляєш до символічної збірної туру. Не вважаю себе героєм, адже герої у нас в країні – це ті, хто захищає Батьківщину в цей непростий час. Я лише воротар! Але завдяки цій маленькій перемозі в номінації та інтерв'ю, хочу подякувати всім своїм партнерам за цей матч. Колеги мене зазвичай «травлять» після кожного інтерв'ю, а особливо в цьому відзначається Сергій Нестеренко.

— Ви зараз граєте без головного тренера. Як вдається підтримувати себе в тонусі?

— Ми всі професіонали, і на нас не повинно це позначатися. Кожен має готувати себе сам, неважливо, хто тренер. Ти повинен виходити і грати! Тим більше, ми зараз працюємо під керівництвом Олександра Миколайовича Бондаренка, він нас тренує і мотивує щодня, постійно підказує, підтримує, вказує на помилки. Тому у нас є тренер і в цьому плані у нас жодних проблем немає

— Матч проти «Інгульця» на фініші сезону ви розглядали, як складний?

— Чесно кажучи, для нас це була звичайна гра. Знали, що «Інгулець» хороша команда, проти таких колективів цікаво грати. Краще помірятися силами з сильними суперниками. Ми для цього і тренуємося, щоб проявляти свої якості у поєдинках проти таких команд.

— Довелося багато попрацювати в цьому матчі?

— Під час гри я абстрагуюся, не звертаю увагу на власні сейви або щось інше. Важливо бути сконцентрованим і отримувати задоволення від гри, а вести статистику — це вже точно не моя справа. Тим більше, важливо, що я через вісім місяців після операції знову на полі разом із командою. Чесно, радію кожному тренуванню, кожному виїзду. Хоча раніше на такі речі навіть не звертав уваги.

— Можете сказати, що у матчі з «Інгульцем» вашій команді більше пощастило? Або все ж мали вигравати?

— Гра була рівною, до гола: хто перший би забив, той і виграв. Шанси були в обох команд. Навіть, якщо ви вважаєте, що нам пощастило, то ми це заслужили своєю працею на тренуваннях.

— Ви розраховуєте на місце в п'ятірці, з урахуванням календаря в останніх двох турах?

— Ми ні на що не розраховуємо, адже шанси на першу лігу втратили після поразок від «Енергії» і «Арсеналу-Києва». В іграх, що залишилися намагаємося виходити і грати у футбол без вантажу відповідальності. Зараз отримуємо насолоду від футболу.

— Наступний матч зі «Скалою». Напевно, стрияни захочуть взяти реванш за матч першого кола?

— Для нас матч зі «Скалою» буде звичайною календарної грою. Наші матчі завжди проходять цікаво, адже у Стрию молода, швидка команда, яка грає в сучасний футбол. З ними завжди важко і цікаво. Особливо на виїзді.

Бліц:

Я народився в Одесі.

Вихованець СДЮСШОР «Чорноморець» і ДЮФК їм. Ігоря Бєланова.

Мої перші тренери: Родіонов В. К., Зубков В. З., Семенов В. С.

У цьому сезоні вболівав за «Лестер», хотілося, щоб перемогли саме вони. Але в цілому за європейськими чемпіонатами особливо не слідкую.

Імпонує гра Буффона, Нойєра, Шовковського, Де Хеа.

Футбольна мрія? Хочу, щоб з'явилися, нарешті, нові бутси у Сергія Нестеренка, а то я вже не можу на нього дивитися без посмішки.

Источник: pfl.ua
Популярные новости