Герой 22-го туру Другої ліги - Ростислав Волошинович

2200 10.05 2016   11:45

Півзахисника "Вересу" Ростислава Волошиновича визнано героєм 22-го туру.

Матч для "Вереса" проти одного з аутсайдерів "Барси", згідно з протоколом і остаточним рахунком, був не найскладнішим. Попри це, довгий час рахунок був нічийним, а на початку другого тайму господарі навіть забили рівнянам. Тож на табло утримувалася нічия, і це був непростий відрізок для гостей, котрі на повних парах мчать до першої ліги.

Одним словом, непросто було б рівнянам, якби не креативний півзахисник команди Ростислав Волшинович, який провів ледь не кращий матч у футболці "Вереса". Саме він відкрив рахунок у першому таймі, а після перерви його три (!) результативних передачі зробили свою справу, знявши всі питання щодо переможця матчу.

– Герой туру – це вже про щось говорить, – переконує прес-службу ПФЛ Волошинович. – Для мене особисто – це подвійна відповідальність, мотивація та визнання, яке потрібно, як мінімум, підтвердити в наступних матчах.

– Для Вас, зрозуміло ж, попри визнання журналістів, найважливішим показником є ваші дії на полі. Гол і три гольових – ви особливо налаштовувалися на цей матч?

– Я особливо налаштовуюсь на кожен матч. Але подробиці, як саме це відбувається, озвучувати не буду (посміхається). А щодо забитого голу і результативних передач, – це ніщо інше, як командна гра, спільна робота на максимальний результат. Це заслуга всіх і кожного: починаючи від людини, яка слідкує за газоном і закінчуючи президентом команди. А от футболісти, як бачите, десь посередині.

– "Верес" зумів забити лиш під завісу першого тайму. Суперник гарно оборонявся?

– Важко було призвичаїтись до поля із синтетичним покриттям. Але не має особливого значення, коли наша команда відкрила рахунок. Важливо, що команда перемогла – це в нашому випадку надважливо!

– Згадайте, будь ласка, як забивали після кутового, як опинилися в потрібному місці в потрібний час. Багато приділяєте уваги розіграшам стандартів?

– Саме так, в тому моменті, швидше за все, я просто опинився в потрібний момент в потрібному місці і просто виконав свою роботу — пробив по воротах. Добре, що вдалося зробити це влучно.

– У цілому, матч про "Барси" видався не найскладнішим у сезоні?

– Щодо суперника, то можу відзначити, що це добротний колектив, сподіваюся, з хорошим спортивним майбутнім. У них є для цього всі передумови і, напевно, вони зараз не зовсім справедливо знаходяться внизу турнірної таблиці. Тому не можу сказати, що матч видався легким. Та все ж, результат на табло – у том матчі ми були сильнішими!

– Четвертий матч поспіль ви виграєте під керівництвом нового тренера. Що змінилося у підготовці?

– Четвертий матч, а задача залишається тією ж – перемога в кожному матчі, медалі найвищого ґатунку. Це найголовніші чинники при підготовці до матчів. Володимир Іванович — амбіційний і вимогливий наставник, який завжди ставить перед нами максимальний результат, а ми покірно його виконуємо.

– У вас дуже складний календар на фініші сезону. З "Колосом" буде непросто поборотися за перше місце?

– Ми не збираємося «золото» нікому віддавати. Календар складний для всіх команд — особливо, якщо йдеться про підвищення в класі. Щодо нашої команди, то ми працюємо і працюватимемо на максимальний результат в кожній з наступних ігор. Кожен наш крок на футбольному полі — це крок в нову історію рівненського футболу.

Бліц від Ростислава Волошиновича:

Народився в смт. Брошнів-Осада, Івано-Франківська область.

Вихованець клубу "Карпати" (Брошнів-Осада).

Перший тренер – Степан Михайлович Ковальчук.

У цьому сезоні вболіваю за "Верес" і Юргена Клоппа.

Слідкую за кар’єрою бразильського майстра Кака.

Моя футбольна мрія — виховати десятки футболістів, не гірших від свого наставника.

Источник: pfl.ua
Популярные новости