Друга ліга. "Тернопіль" - "Шахтар-3" 2:1. Переслідування лідера триває

1164 14.10 2013   21:21
Фото - fc.ternopil.ua

Друга ліга. 17-й тур. 14.10.2013. Тернопіль. Стадіон "Міський".

ФК «Тернопіль» - «Шахтар-3» (Донецьк) 2:1 (2:1)

Голи: Гаврилюк 16, 45+3 - Садоха 28.

Гарний подарунок своїм вболівальникам зробили футболісти ФК «Тернопіль» на свято Покрови – забили два голи-красеня у ворота донецького «Шахтаря-3» і здобули в підсуму перемогу.

В першому таймі домінували виключно тернополяни. Вони більшість часу проводили на половині полі суперника. В одній з атак Роман Гаврилюк наважився на удар із 18-ти метрів. Кінцевою точкою траєкторії кулі стала сітка воріт суперника.

Гравці «Шахтаря» ж першу половину гри повели з максимальним ККД: провівши лише дві змістовні атаки, в одній із них забили гол. Вдалося це зробити гостям під час контратаки завдяки провалу тернопільських оборонців. Та наприкінці тайму Роман Гаврилюк оформляє дубль – не менш красивим ударом з-за меж карного майданчика.

У другому таймі вже гостріше почали діяти донеччани. Господарям таки вдалося вирівняти гру і команди раз за разом почали обмінюватися атаками. В одній із них Сергій Полянчук мав стовідсоткову нагоду забивати, вийшовши сам на сам, однак його збили. Сергію Атласюку залишалося потроїти рахунок з пенальті і зняти усі питання про кінцевий результат, однак воротар вгадав з напрямком удару і відбив 11-тиметровий.

В інших моментах гостей двічі від голу рятувала перекладина. Здавалося, з таким фартом «Шахтар» ще й заб’є, вони все частіше ходили в атаку. Та під кінець матчу донеччани залишилися в меншості – футболіст, який грубо оскаржував свою «жовту» картку тут же побачив в руках рефері червону. А невдовзі прозвучав і фінальний свисток.

Популярные новости