У тернопільської "Ниви" ще два новачки

1980 13.02 2013   12:23
Фото - fcnyva.te.ua

Черговим новобранцем тернопільської «Ниви» став півзахисник Анрдій Кікоть. Про це клубній прес-службі повідомив головний тренер команди Ігор Яворський.

Андрій Кікоть - найдосвідченіший з новачків «Ниви» (народився 7 червня 1984 року), свого часу грав у львівських «Карпатах», бурштинському «Енергетику», охтирському «Нафтовику», ФК «Львів», харківському «Геліосі», а останнім його клубом був «Арсенал» з Білої Церкви.

Як відзначають тренери, Андрій Кікоть добре працює з м'ячем, окрім того, амбітний і хоче грати на вищому рівні.

- Ще влітку минулого року я запрошував Андрія Кікотя до «Ниви», але тоді перехід не відбувся, бо він був пов'язаний діючим контрактом з білоцерківським «Арсеналом». Нині він у статусі вільного агента перейшов до ФК «Нива». На даному етапі ми дуже задоволені рівнем гри Андрія Кікотя. Переконаний, він допоможе «Ниві» впоратися з поставленим на сезон завданням, - зазначив Ігор Яворський.

Також склад «Ниви» поповнився колишнім півзахисником івано-франківського «Прикарпаття», 22-річним Романом Стоцьким.

Як розповів клубній прес-службі головний тренер «Ниви» Ігор Яворський, Роман Стоцький - невисокого зросту, водночас швидкісний і технічний, у міру жорсткий гравець, наполегливий і непоступливий у єдиноборствах, добре читає гру. А найціннішим у Стоцького, за словами тренера, є велике бажання грати у добротний футбол та хорошому рівні. Роман Стоцький може зіграти, як опорного півзахисника, так і піднападника.

Гра Стоцького добре відома старшому тренеру «Ниви» Михайлові Дунцю. Свого часу була така збірна ПФЛ (перша ліга), яку тренував Дунець і в складі якого Михайло Михайлович запрошував Стоцького.

Зважаючи, що плани Стоцького і ФК «Нива», щодо підвищення в класі співпадають, можна сподіватися, що Роман прикладе усіх зусиль, щоб втілити в життя задумане та тішити красивою грою тернопільську публіку.

Популярные новости