Василь Івегеш: "Довели, що поразка в Хмельницькому була прикрим непорозумінням"

1258 12.09 2013   01:16
Фото - fc.ternopil.ua

Головний тренер "Тернополя" Василь Івегеш прокоментував перемогу своєї команди в матчі з "Реал Фарма" (3:0).

- Зараз ми граємо з групою лідерів, тому кожен матч – це боротьба навіть не за 3, а за 6 очок. Адже кожна команда хоче відірватися у турнірній таблиці від суперників. Ми ставили завдання забити ще в першому таймі, доки в них на полі граючий президент, і нам це вдалося. Причому якщо в Хмельницькому нам не фартило, то сьогодні все було навпаки.

- У цьому матчі ви випустили новачка команди…

- Ми відпустили в "Буковину" Тараса Сивку. Разом з тим залучили нового гравця. Роман Сурмай вчиться на першому курсі в нашому педуніверситеті. Побачили, як він працює на тренуваннях, його активність і попри молодий вік - хлопцеві лише 17 років - будемо давати йому шанси. Хочемо, щоб він повірив у свої сили і продовжував прогресувати.

- У другому таймі гострих моментів поменшало. Футболісти заспокоїлися чи далася взнаки фізична втома?

- Було завдання забити швидкий гол. Натомість ми забили три. Перші 30 хвилин ми активно пресингували. Зрозуміло, що команда в такому темпі не може грати весь матч. В другому таймі ми вже старалися не дати суперникам розгортати свої атаки, а на паузах робити випади і проводити контратаки. За рахунку 3-0 подовжувати атакувати, щоб забити 5-6 голів, не було особливого сенсу, адже 16 вересня нас чекає довга поїздка на матч з одним з лідерів Другої ліги.

- Яке завдання стоїть перед командою на матч з "Миром" з Горностаївки?

- Після сьогоднішнього матчу хлопці покращили свій психологічний стан, повернули собі впевненість, бо довели, що поразка в Хмельницькому була прикрим непорозумінням. Будемо їхати не програти. Знаємо, що команда в них хороша. Але будемо боротися, сили і бажання для цього в нас є.

Популярные новости