Василь Івегеш: "За моментами ми виглядали краще".

906 12.08 2013   21:24
Фото - fc.ternopil.ua

Післяматчевий коментар головного тренера ФК «Тернопіль» Василя Івегеша після матчу 5-го туру з ФК «Кристал», в якому тернополяни здобули перемогу з рахунком 2-1:

– Це була дуже важлива боротьба за 3 очки, адже в обох команд перед цим матчем було в доробку по 4. Ми серйозно готувалися до цього поєдинку, аналізували з футболістами гру суперника. Під час сьогоднішнього матчу за моментами ми виглядали краще. Але гра видалась важкою. Це не є наслідок недооцінки суперника, просто далася в знаки нещодавня важка гра у виїзному кубковому матчі на Київщині, де ми грали при спеці в 41 градус. Сьогодні ми більше хотіли виграти, і врешті решт досягли своєї мети.

– До початку матчу думали, що гра видасться на стільки важкою?

– Ми добре проаналізували гру суперників і я не скажу, що «Кристал» – це проста команда. Вони боролися, мали свої моменти, але футбол – це така гра, що хтось виграє, хтось програє. Я знав, що у херсонців хороший тренер, новатор. Після гри я підійшов потиснути йому руку, але він відцурався. Було неприємно, його реакція мене здивувала.

P. S. Головний тренер ФК «Кристал» Сергій Шевцов на післяматчевій прес-конференції намагався переконувати журналістів, що його команду засудили, одна конкретних аргументів на доказ цієї тези не навів. При цьому визнав, що рахунок був по грі.

Популярные новости