Сергій Тулуб: "Славутич" повинен мати всі необхідні умови для проведення матчів та тренувань"

1575 10.04 2013   13:18
9 квітня голова черкаської ОДА, почесний президент ФК «Славутич» Сергій Тулуб перевірив стан готовності Центрального стадіону міста до старту нового футбольного сезону.

- Наша команда повинна мати всі необхідні умови для проведення матчів, тренувань, змагань. Цього року маємо завершити те, що почали минулого, – зазначив Сергій Борисович, починаючи огляд приміщень, спортивних майданчиків та самого футбольного поля.

Минулого року на стадіоні встановлено нове освітлення, звук і табло. За словами заступника директора центрального стадіону Юрія Мрачковського, усе обладнання сьогодні успішно працює.

Серед проблем, які сьогодні турбують керівництво клубу – відсутність спеціального кабінету для медпрацівника та сучасних воріт на основному полі.

Керівник області наголосив, що зараз головне завдання – подбати про те, щоб футболісти мали змогу тренуватися і готуватися до майбутніх перемог на власному полі.

Враховуючи те, що на міні-футбольних майданчиках Центрального стадіону щодня займаються спортом та розвивають свої уміння й навички багато талановитих черкаських дітей, Сергій Тулуб пообіцяв узяти під особистий контроль реконструкцію та переобладнання усіх прилеглих до території стадіону спортивних площадок, на яких займаються діти.

Популярные новости