Контрольний матч. "Славутич" (Черкаси) - "Зоря-2" (Білозір’я) 6:0

2169 10.02 2013   22:02
Фото - fcslavutich.ck.ua

«Славутич» (1 тайм): Чоларія, Білик, Шишкін, Тарасенко, Лисоконь, Чумак (Ясько, 35), Горкун, Лобов, Кучеревський, Белмохтар, Матвієнко.

«Славутич» (2 тайм): Крупниченко, Гринишин, Грищук, Тарасенко, Мірошніков, Ясько, Колос, Ніколайчук, Дацюк, Савченко, Сергійчук.

Тренер: С.Пучков.

Голи: Тарасенко 33, Савченко 49, 79, Ясько 80, Дацюк 86, Сергійчук 88.

Слід віддати належне дирекції та працівникам стадіону у Білозір’ї, які в короткий термін після вчорашніх погодних катаклізмів змогли привести поле в належний стан.

У першому таймі за другу команду господарів зіграла основа «Зорі» – діючого чемпіона Черкаської області. Перша половина гри пройшла у в’язкій тактично-позиційній боротьбі, усі головні події якої вклалися в інтервал з 31-ї по 33-тю хвилини матчу. Спочатку Валентин Горкун вивів на ударну позицію Антона Матвієнка, проте нападнику черкащан не вдалося переграти голкіпера білозірців Віктора Єрошова. У наступній атаці вже Матвієнко прострілював уздовж воріт господарів, але партнера по нападу Саїда Белмохтара на мить випередив захисник «Зорі». Подача Євгена Чумака від кутового прапорця – Горкун скидає м’яча на дальню стійку і Олег Тарасенко, підключившись до розіграшу стандарту, ударом головою в падінні відкриває рахунок у матчі.

Подвоїв свою перевагу «Славутич» відразу ж після перерви: Михайло Сергійчук, прослизнувши правим флангом, видав вивірену передачу на Сергія Савченка. В середині другого тайму Сергійчуку не вдалося реалізувати вихід один в один. Молоді білозірської «Зорі» вдалося протриматися лише до 79-ї хвилини, а потім голи посипалися до сітки їхніх воріт, як з рогу достатку.

Савченко, замкнувши дальню стійку після пасу Олександра Колоса, удруге відзначився у звітній грі. За хвилину Артем Ясько завершив свій індивідуальний прохід результативним ударом – 4:0. Далі блискавична триходівка Дацюк – Сергійчук – Дацюк записала черговий гол до активу черкащан. А довершив розгром господарів Сергійчук, скориставшись розрізною передачею від Савченка – 6:0.

Матчі другого ігрового дня: «Цетус» (Черкаси) – «Ураган» (Кривоносівка) 2:2, «Буревісник» (Знам’янський р-н) – «Зоря» (Білозір’я) 3:3, «Зоря-2» (Білозір’я) – «Славутич» (Черкаси) 0:6.

У середу, 13 лютого, зіграють «Зоря» – «Зоря-2», «Цетус» – «Буревісник», «Славутич» – «Ураган».

Турнірне становище: «Буревісник» – 4, «Зоря» – 4, «Цетус» – 4, «Славутич» – 3, «Ураган» – 1, «Зоря-2» – 0.

Популярные новости