Контрольний матч. "Славутич" - "Гірник-Спорт" 2:0. Перемога у дорогу

1304 09.02 2014   19:34

09.02.2014 р. с.Білозір’я. Стадіон ФК «Зоря». 50 глядачів.

«Славутич» (Черкаси) – «Гірник-Спорт» (Комсомольськ) 2:0 (1:0)

Голи: автогол 34, Батальський 75.

«Славутич» (1 тайм): Мирний, Синьогуб, Полуницький, Тарасенко, Савін, Фаворов, Фабунмі, Чеботарьов, Захаревич, Сутковий, Дацюк.

«Славутич» (2 тайм): Товт, Пономаренко, Лівіцький, Музика, Худченко, Мироненко, Кошелюк, Лобов, Гонщик, Шопін, Ушаков (Батальський 68).

«Гірник-Спорт»: Кліщук (Ситников 46), Моїсеєнко (Ковтун 46), Нелін, Голядинець (Явтушенко 86), гравець на перегляді (ГНП 55), Корольков (Ніколайчук 46), Клімаков (ГНП, 59), Дячук (ГНП, 46), ГНП (Петриченко 46), Білоусов (Рябцев 46), Кирієнко (ГНП 59).

У стартовий відрізок матчу точилася в’язка позиційна боротьба за центр поля. Підключивши фланги, з середини першого тайму господарі перехопили ігрову та територіальну ініціативу.

Два гарматних постріли з-за меж карного майданчика по воротах «Гірника-спорт» завдавав Олавале Фабунмі: у першому епізоді зреагував голкіпер приїжджої команди, а в іншому – шкіряна куля просвистіла над поперечкою воріт. Опинившись віч-на-віч з голкіпером комсомольців, Сергій Чеботарьов не зміг перекинути м’яча за спину стража воріт. Спробував свої сили у вправності і Сутковий, проте Євгенові було важко влучити в ціль із гострого кута.

Рахунок у спарингу було відкрито на 34-ій хвилині: Олег Синьогуб прострілив з лівого флангу – воротар «Гірника-спорт» помилився на виході, а набігаючий захисник зрізав м’яча у власні ворота.

Другий тайм розпочався за переваги гостей, яким вдалося створити кілька небезпечних моментів біля воріт славутчан. Проте все по місцях розставила швидка контратака черкащан – простріл Олександра Лобова замкнув його тезка Батальський – 2:0!

Це був заключний матч другого навчально-тренувального збору ФК «Славутич», а вже завтра черкащани потягом вирушають на Закарпаття для продовження підготовки до весняної частини поточного чемпіонату України.

Популярные новости