Контрольний матч. "Енергія" - "Арсенал" (БЦ) 0:0

1169 08.03 2013   23:30

«Енергія» (Нова Каховка) – «Арсенал» (Біла Церква) – 0:0

«Енергія»: Жуков (Зелінський), Щербина, Чорномор (перегляд), Арутюнян, Шешеня, Ковальчук (Мостіпан), Комягін, Гарібян, Черняєв, Муковозов (Черній), Хорольський (перегляд).

Тренер: Юрій Окул.

Новокаховчани провели черговий спаринг. Цього разу суперниками нашої команди був білоцерківський «Арсенал». Гра видалася рівною, команди почергово володіли ініціативою, мали свої моменти, але не реалізували їх. Білоцерківці мали на кілька шансів більше, однак впевнена гра нашого кіпера Зелінського не дозволила їм забити. В «Енергії» моменти були в нападників, але передачами партнерів вони вдалоне розпорядилися.

Як відзначив головний тренер нашої команди Юрій Окул, гра новокаховчан налагоджується, з’являються продумані комбінації і взаємозв’язок між лініями. І перед поновленням чемпіонатом команда повинна набрати оптимальні кондиції.

З 11 березня «Енергія» розпочинає тижневий навчально-тренувальний збір у Новій Каховці. Цього ж дня планується ще одна гра з «Арсеналом». Також є домовленість про спаринги 12 і 13 березня – з місцевою «Таврією», а 15 числа планується матч з «УкрАгроКомом». Після збору «Енергія» візьме участь в Кубку голови Херсонської обласної державної адміністрації.

Популярные новости