Друга ліга. "Реал-Фарм" - "Славутич" 1:1

1194 07.04 2013   00:55

"Реал-Фарм" (Овідіополь) - "Славутич" (Черкаси) 1:1

Голи: Дацюк (50) - Андрєєв (76 пен.)

Славутич: Юрчук В., Лисоконь М., Тарасенко Є., Тарасенко О., Полянський В., Лобов О., Таран С., (Ясько 65), Панасенко С., Захаревич Я., Ушаков., (Белмохтар 75) Дацюк Р.

Черкаський «Славутич» стартував у весняній частині Другої ліги. Свій перший матч, після зимової перерви черкасці відіграли на виїзді проти номінально южненського «Реал Фарму». Хоча сама гра проходила в Овідеополі, куди має переїхати ця команда.Зважаючи на статистику ударів черкаський клуб мав суттєву перевагу над своїм опонентом, однак оформити таку жадану перемогу не зумів.

Попри серйозну ротацію складу в міжсезоння Сергій Пучков виставив у старті на цю гру відразу шість виконавців, які починали сезон в «Славутичі». Першими відзначилися саме черкаські футболісти. На старті другого тайму передачею Ушакова скористався Дацюк. Відігралися господарі завдяки пенальті, яке на 76-й хвилині реалізував Андрєєв. За останні 15-ть хвилин черкасцям вдалося зорганізувати навалу на ворота суперника, але пробити воротаря вдруге їм не вийшло. Прекрасні нагоди відзначитись по черзі втратили Белмохтар та Дацюк.

1:1 – рахунок, який залишає «Славутич» на 4-й позиції турнірної таблиці. Зважаючи на те, що через негоду відбувся в 23-му турі лише цей матч групи черкасці зрівнялися за очками з ФК «Тернопіль».

Источник: cherkassy-sport.com
Популярные новости